Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Karaman ve Çakır 19 Eylül Gaziler Günü'nü Kutladı

AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladılar.

AK Parti Erzincan Milletvekilleri

AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladılar.

Erzincan Milletvekilleri mesajlarında: “19 Eylül Gaziler Günü’nü en içten duygularımızla kutluyor, tüm gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Atalarımız 1071’de Anadolu’nun kapılarını açan, üç kıta yedi düvelde hâkimiyet kurduran, Çanakkale’de ve İstiklal Savaşı’nda tüm yokluk ve imkânsızlıklara rağmen vatanına, bayrağına ve istiklaline sahip çıkan kahramanlardır, biz de o ecdadın torunlarıyız. Ecdadımız, yazdığı destanlar aziz milletimizin hafızasına kazınmış, asla unutulmayacak ve sonsuza kadar yaşayacaktır. Hatıralarınıza sahip çıkmak ve onları yüceltmek de bizim görevimizdir. Bu millet, gazi millettir. Bu vatan, şehitlerin ve gazilerin bizlere emanetidir. Bizler şehitlerimizin, gazilerimizin mirasını layıkıyla gelecek nesillere aktaracağız. Bu toprakları vatan kılan, bugünlere getiren her bir şehide, her bir gaziye, isimleri bilinmeyen tüm kahramanlara şükranlarımızı, minnetlerimizi ifade ediyoruz” dediler.