Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okul Bahçelerini Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor

Erzincan Belediyesi okul bahçelerinde çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Erzincan Belediyesi okul bahçelerinde

Erzincan Belediyesi okul bahçelerinde çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Erzincan Belediyesi rutin çalışmalarının dışında okul ve camii bahçelerinde çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Çukurkuyu Zişan Çelep İlkokulu’nda düzenleme çalışmaları tamamlandı. Okul bahçesinde çevre düzenlemesi çalışmaları kapsamında çimlendirme ve ağaçlandırma çalışmaları ve çocuk oyun gruplarının montajı yapıldı.

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, eğitimin önemine vurgu yaparak Erzincan Belediyesi olarak destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Başkan Bekir Aksun açıklamasında; “Erzincan Belediyesi olarak ilimizde yaptığımız çalışmalarımızın haricinde okullarımıza da destek vererek öğrencilerimizin daha rahat ve güzel bir ortamda eğitim almalarını istiyoruz.

Şehir genelinde önem verdiğimiz hususlardan bir tanesi olan yeşil alanlarımızı çoğaltmak için çaba sarf etmeye devam edeceğiz. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın rahat etmeleri ve gönüllerince oyun oynayabilmeleri için çocuk oyun parklarının sayılarını da arttırma çalışmalarımız devam ediyor.” diye konuştu.