Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pedallar Engelli Farkındalığı İçin Döndü

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde bahar şenliği kapsamında 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle “Engelleri Aş Pedal Çevir” etkinliği yapıldı.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde bahar şenliği kapsamında 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle “Engelleri Aş Pedal Çevir” etkinliği yapıldı.

Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi önünde başlayan “Engelleri Aş Pedal Çevir” adlı bisiklet turu programına Üniversite Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şat, Engelsiz Yasam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Beden Eğitimi Öğretmeni Aslıhan Yücel, Üniversite Sağlık, Kültür Ve Spor Daire Başanlığı Şube Müdürü Yücel Seyhan, Engelsiz Yaşam Birimi özel öğrencileri, Spor Bilimleri Fakültesi akademisyen ve öğrencileri katıldı.

Etkinliğe katılan grup, Rektör Prof. Dr. Akın levent eşliğinde Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi kampüsünü pedal çevirerek turladı. Gerçekleşen etkinlik sonunda öğrenciler ile bir süre sohbet eden Rektör Levent, etkinliği düzenlenmesinde katkısı olan herkese teşekkürlerini sundu ve Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi olarak her zaman onlara destek olacaklarını bildirdi. Öğrenciler de Rektör Levent’in etkinliğe katılımında duydukları memnuniyeti dile getirerek Rektörümüze teşekkürlerini sundular