Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ramazan Bayramını Kutladılar

AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır ile AK Parti Erzincan Milletvekili Adayı Mehmet Cavit Şireci, birlik ve beraberlik dolu bir bayram mesajı yayımladılar.

AK Parti Erzincan Milletvekilleri

AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır ile AK Parti Erzincan Milletvekili Adayı Mehmet Cavit Şireci, birlik ve beraberlik dolu bir bayram mesajı yayımladılar.

Rahmet, bereket ve merhamet ayı olan, manevi duyguların yoğun olarak hissedildiği Ramazan ayının sonunda bizleri Ramazan Bayramı’na kavuşturan Yüce Mevlaya hamdı senalar ediyoruz.

Bayramlar, gönülleri birbirine yaklaştıran, insanlığın huzur ve barışı için model teşkil eden manevi zaman dilimleridir. Bu özel günlerde gönül kapılarımızı sonuna kadar açmalı, şefkat ve merhamet duyguları ile ellerimizi birbirimize uzatmalıyız.

Her ne kadar Ramazan Bayramı’na erişmenin manevi hazzını yaşasak da Yaşadığımız Asrın Felaketi sebebiyle bir yanımız eksik, kalbimiz acı içinde. Ramazan ayını buruk geçirdik. Depremin hemen ardından ise tek yürek olarak devlet-millet iş birliği ile yaralarımızı sarmaya başladık. Milletimiz bu süreçte ne kadar büyük bir millet olduğunu bir kez daha dünyaya gösterdi. Bu vesileyle deprem felaketinde yaşamını yitiren canlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, milletimize baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Dua ve ibadetlerle geçirdiğimiz mübarek Ramazan ayı boyunca AK Teşkilatlar olarak iftar sofralarına konuk olduk. Bunun yanı sıra ana kademe, kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla birlikte, ihtiyaçlı ailelerimizi, yetimlerimizi, şehit ve gazi yakınlarımızı yalnız bırakmayarak hayır dualarını almak nasip oldu.

Acılarımızı paylaşarak azalttık, mutluluklarımızı da paylaşarak çoğalttık.

Kıymetli hemşehrilerimiz, bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor, bayramın şehrimize, ülkemize, İslam Alemine ve tüm insanlığa, sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyoruz.

Ve inanıyoruz ki 14 Mayıs’ta da bir bayram daha yaşayacağız. Türkiye Yüzyılına Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde girdik.  Onun liderliğinde yolumuza devam edeceğiz.

Saygı ve sevgilerimizle…