Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rektör Levent Öğrencilerle İftar Yemeğinde Buluştu

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Üniversite Yalnızbağ Yerleşkesi yemekhanesinde öğrencilerle iftar yemeğinde buluştu.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi

Öğrencilerle ile sık sık bir araya gelmeye özen gösteren Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Üniversite Yalnızbağ Yerleşkesi yemekhanesinde öğrencilerle iftar yemeğinde buluştu. İftar yemeğinde Rektör Levent’e Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. M. Fatih Ertugay, Prof. Dr. Adem Başıbüyük ve Genel Sekreter Doç. Dr. M. Cihat Özgenel de eşlik etti.

Öğrencilerle iftar yemeğinde sohbet eden Rektör Levent: “Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi olarak her zaman öğrencilerimizle bir araya gelemeye özen gösteriyoruz. Bugün de sevgi, hoşgörü ve dayanışma duygularının en derinden yaşandığı on bir ayın sultanı mübarek ramazan ayında öğrencilerimizle birlikte oruç açmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadık” dedi. İftar yemeğinde öğrencilerin taleplerini de dinleyen Rektör Levent, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi çatısı altında eğitim gördükleri süre içerisinde öğrencilerin kendilerini evlerindeymiş gibi hissetmeleri için ellerinden geleni yapmaya özen gösterdiklerini belirterek “Öğrencilerin eğitim-öğretim faaliyetlerinin yanı sıra sosyal aktivitelerini, kişisel gelişimlerini ve huzurlarını da önemsiyoruz” dedi.

Öğrenciler de iftar yemeği vesilesiyle Rektör Levent ve üst yönetim ile bir araya gelmekten büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek Rektör Levent nezdinde Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesine teşekkürlerini sundular.