Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tedbirler Ciddiyetle Uygulanılıyor

Türkiye’de Korona virüs vakalarının görülmesinin ardından Erzincan’da halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları devam ediyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve İç İşleri Bakanlığı tarafından korona virüsle mücadelede etkinliği artırmak amacıyla yeni tedbirleri içeren genelgeleri Kamu ve özel sektör kuruluşları ciddiyetle uyguluyor. Erzincan Valiliği ise gelişmeleri an be an ciddiyetle takip ediyor.

Türkiye’de Korona  virüs

Haber: İbrahim Gürler

Salgın hastalık tedbirleri kapsamında tüm ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışmalarını başlatarak, halkın ortak kullandığı alanlar dezenfekte edildi.

Kovid-19’un ülkede görülmesinin ardından şehrin dört bir yanında ivedi bir şekilde dezenfekte çalışmalarını başlatan Erzincan Belediyesi çalışmalarına ara vermeden şehirlerarası otobüs terminali, Özel Halk Otobüsleri, Camiler, havalimanı, tren garı, kaldırımlar, otobüs durakları, tuvaletler vb ortak kullanım alanlarında ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Bunun yanında çöpleri daha kısa süreli aralıklarda toplamaya başlayan Erzincan Belediyesi toplanan çöplerinde dezenfekte edilmesini sağlıyor.

HALKIMIZ MÜSTERİH OLSUN

Konu hakkında Erzincan Belediyesince yapılan açıklamada, “Erzincan’ın koronavirüse karşı daha tedbirli olabilmesi için ilaçlama çalışmalarını başlatmış bulunmaktayız. Dezenfekte işini birkaç kez tekrarlayacağız. İtfaiye araçlarımızda olsun diğer alet edevatlarımızda olsun yeterince dezenfektan ilaçlarımız bulunmaktadır halkımız bundan müsterih olsun, en iyi şekilde ilaçlama yapılacağı söylendi.