Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türk Yıldızları Erzincan Semalarını Renklendirdi

Türk Hava Kuvvetleri akrobasi timi Türk Yıldızları'nın gösteri uçuşu düzenlendi.

Türk Hava Kuvvetleri akrobasi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi tarafından bahar şenlikleri kapsamında Türk Hava Kuvvetleri akrobasi timi Türk Yıldızları’nın gösteri uçuşu düzenlendi.

EBYÜ Yalnızbağ Yerleşkesinde Türk Yıldızları tarafından yapılan gösteride, uçaklar gökyüzünde ay yıldız çizerek ve yaptıkları akrobatik hareketlerle yoğun ilgi gördü.

Gösterinin sonunda konuşma yapan EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Türk ordusunun övünç kaynağı olan Türk Yıldızları’nın 490’ıncı gösterisini Erzincan’da yaptığını söyledi.

Ardından konuşan Vali Mehmet Makas, Erzincan’ın heyecanlı bir gün yaşadığını söyleyerek, “Erzincan’ın kurutuluş programında da SOLOTÜRK’ün gösteri uçuşunu izlemiştik. Gösteriler Can Erzincan’a ayrı bir heyecan katıyor. Türk Yıldızları, ‘Başınız dik, gözünüz göklerde olsun’ diye bir sloganla bugün buraya girdiler. Başımız dik, gururluyuz. Dosta güven, düşmana korku veren bir gösteriyi izledik. Özellikle Türk Yıldızları ekibine Hava Kuvvetleri Komutanlığı ile Milli Savunma Bakanlığımıza şükranlarımızı arz ediyorum.” dedi

Programa, Vali Mehmet Makas ve Eşi Elif Makas, 3’üncü Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut Ala ve Eşi, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ve Eşi, Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Ali Öztürk ve Eşi, EBYÜ Rektörü Prof.Dr. Akın Levent ve Eşi, bazı protokol mensupları ile çok sayıda vatandaş ve öğrenciler katıldı.