Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Arslantaş: Galip Geleceğiz

Yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sokağa çıkmalarına kısıtlama getirilen vatandaşlarla Vefa Sosyal Destek Grubu aracılığıyla görüntülü konuşan Erzincan Valisi Ali Arslantaş, " Bu süreci hep birlikte atlatacağız, Devletimizin, Bakanlıklarımızın aldığı tedbir kararlarına uyuyorsunuz çok teşekkür ediyorum. Bu virüse karşı galip geleceğiz " dedi.

Yeni tip korona virüs

Haber: İbrahim Gürler

Vali Ali Arslantaş yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sokağa çıkmalarına kısıtlama getirilen vatandaşlarla Vefa Sosyal Destek Grubu aracılığıyla görüntülü konuştu.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile 65 yaş ve üzeri ile bağışıklık sistemi düşük ve kronik hastalığı olan vatandaşların sokağa çıkmalarına kısıtlama getirilmesinin ardından hayata geçirilen Vefa Sosyal Destek Grubu Erzincan’da bugüne kadar 3 binin üzerinde vatandaşın ihtiyacını karşıladı. Kamu kurumlarından oluşan destek grubu vatandaşların 112, 155, 156 numaraları üzerinden ihtiyaçlarını bildirmeleri üzerine harekete geçerek sağlık başta olmak üzere tüm temel ihtiyaçları karşılıyor.

TÜM İHTİYAÇLAR ULAŞTIRILACAK

Vefa Sosyal Destek Grubu’nca yardım yapılan vatandaşlarla görüntülü görüşen Vali Arslantaş, 112, 155, 156 numaralı telefonları aramaları halinde tüm ihtiyaçlarının kendilerine ulaştırılacağını söyledi.

Bu süreci hep birlikte atlatacağız diyen Arslantaş,  Devletimizin, Bakanlıklarımızın aldığı tedbir kararlarına uyuyorsunuz çok teşekkür ediyorum. Bu virüse karşı galip geleceğiz dedi.

Vali Arslantaş’a kendilerini aramasından dolayı teşekkür eden vatandaşlar ise, “Bizleri çok mutlu ettiniz. Allah devletimizi var etsin. Devletimiz başımızdan eksik olmasın. Dualarımız sizlerle” diye konuştular.