Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Makas Üs Bölgesinde

Vali Mehmet Makas, Üs Bölgesindeki Güvenlik Görevlilerini Ziyaret Etti

Vali Mehmet Makas, Üs

Vali Mehmet Makas, Üs Bölgesindeki Güvenlik Görevlilerini Ziyaret Etti

Vali Mehmet Makas, Kemah Kaymakamı Ümit Gürsançtı, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı ve İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt ile birlikte yol uygulama noktasını ve Kemah ilçesinde ki üs bölgelerini ziyaret etti.

Yaklaşık olarak 1600 rakımlı dağlardaki mevzileri gezen ve mevzilerdeki jandarmalar ve korucular ile bir süre görüşen, kullandıkları araçlar ve bölgedeki faaliyetleri hakkında kendilerinden bilgiler alan Vali Mehmet Makas, yaptığı ziyaretler esnasında karşılaştığı vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.

Vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla hem sınırlar dışında hem de sınırlar içerisinde güvenlik güçleri tarafından başarılı operasyonlar yapıldığını belirten Vali Mehmet Makas, vatan savunmasını canı pahasına yerine getiren tüm kahramanları tebrik etti.

Vali Mehmet Makas; “Ülkemizin bütünlüğü, Milletimizin selameti için kar kış, yağmur çamur, gece gündüz demeden, 24 saat gözünüzü kırpmadan her zaman ayaktasınız. Askerimize de, polisimize de, jandarmamıza da, korucularımıza da başarı ve kolaylıklar diliyorum. Allah’ım sizlere güç kuvvet versin. ” dedi.