Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Makas’tan Üs Bölgesine Ziyaret

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Üs Bölgesinde Nöbet Tutan Güvenlik Görevlilerini Ziyaret Etti.

Erzincan Valisi Mehmet Makas,

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Üs Bölgesinde Nöbet Tutan Güvenlik Görevlilerini Ziyaret Etti.

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Kemah ilçesi Alp Karakolu Üs Bölgesinde gece gündüz demeden 1688 rakımlı dağlarda nöbet tutan askerleri ziyaret etti.

İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hüsamettin Erol, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt ve Kemah Kaymakamı Muhammet Şükrü Pekpak’ın da Vali Makas’a eşlik ettikleri ziyarette, Erzincan Valisi Mehmet Makas, nöbet tutulan mevzileri gezerek, askerler ve güvenlik korucuları ile bir süre sohbet etti.

Mevzileri gezdikten sonra bölge hakkında görevlilerden bilgi alan Erzincan Valisi Mehmet Makas, gerek sınırlar içerisinde gerekse ülke sınırları dışında Türk Silahlı Kuvvetlerinin yürüttüğü başarılı operasyonlar ve bölgede ki güvenlik güçlerinin azim ve kararlığı sonucunda terörle mücadelede başarılı sonuçlar elde edildiğini belirterek, tüm güvenlik güçlerine başarı ve kolaylıklar diledi.

Zaman zaman bölgede bulunan vatandaşlarla da sohbet eden Erzincan Valisi Mehmet Makas daha sonra Alp Jandarma Karakolunu ve Cebesoy Jandarma Kontrol Noktasını da ziyaret ederek, güvenlik güçleri ile görüştü