Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Mehmet Makas İliç Asfalt Plent Tesisinde

Erzincan Valisi Mehmet Makas İliç Asfalt Plent Tesisinde İncelemelerde Bulundu

Erzincan Valisi Mehmet Makas

Erzincan Valiliği İl Özel İdaresi tarafından İliç ilçesinde kurulan asfalt plent tesisinde doğalgaz dönüşümü yapıldı. Asfalt plent tesisinde yapılan doğalgaz dönüşümü sonrası daha az yakıt maliyeti ile daha fazla üretim yapacak olan tesisi ziyaret ederek incelemelerde bulunan Erzincan Valisi Mehmet Makas, çalışmalar hakkında Kaymakam Cüneyt Demirkol’dan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Salim Saltaş’tan bilgi aldı. Asfalt plent tesisinde çalışan personellerle de görüşen Vali Makas, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Günlük 1200 ton üretim kapasiteli tesiste üretilecek sıcak asfalt ile İliç, Kemah ve Kemaliye ilçelerindeki köy yollarının asfaltlanacağını söyleyen Vali Makas, Erzincan Organize Sanayi Bölgesindeki sabit plent tesisi ve Tercan ilçesindeki seyyar plent tesisi ile ilin dört bir yanında asfaltlama çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Vali Mehmet Makas, “Erzincan Valiliği İl Özel İdaresi olarak yoğun ve sistemli olarak asfaltlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Köy yollarımızın tamamı asfalt. Bunun da ötesine geçerek bu yollarımızı sıcak asfalt ile kaplıyoruz. Kendi araçlarımız ile malzememizi kendimiz üreterek düşük maliyet ile köylere hizmetin en iyisini götürmeye çalışıyoruz.” dedi.