Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yaşlılar ile Bir Araya Geldiler

Vali Mehmet Makas ve Eşi 100. Yıl Atatürk Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde Kalan Yaşlılar ile Bir Araya Geldiler.

Vali Mehmet Makas ve

18 – 24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle düzenlenen programa, Vali Mehmet Makas, Vali Yardımcısı Mehmet Deniz Arabacı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cem Halil Mercimek, 100. Yıl Atatürk Huzurevi Binası ve Sakinleri Koruma Kalkındırma Derneği Yönetimi ve huzurevi sakinleri katıldı.

Yemek programına katılan yaşlılarla sohbet eden ve isteklerini dinleyen Vali Mehmet Makas, toplum olarak büyüklerine hizmet etmeyi ibadet kabul eden köklü bir medeniyetin temsilcileri olduğunu ifade ederek; “Tarihimizin her döneminde büyüklerini baş tacı ederek, onların engin tecrübelerinin kıymetini bilmiş ve bu sayede toplumsal birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu canlı tutmayı başarmışızdır. Yaşlılarımızın yaşam kalitesinin daha da yükseltilmesi ve onların sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için devletimiz gerekli çalışma ve projeleri hayata geçirmektedir” dedi.

Konuşmasının sonunda huzurevi sakinlerinin yaşlılar haftasını kutlayan Vali Mehmet Makas, eli öpülesi büyüklerimizin sağlıklı bir ömür geçirmeleri temennisinde bulundu.