Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan'da 2 Bin kişi istihdam edilecek

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında Erzincan’da farklı kurumlara çeşitli pozisyonlarda 2 bin istihdam etmek için işçi alımı yapacak.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)

Çevre temizliği, park düzenlemesi, kamusal altyapının yenilenmesi gibi alanlarda gerçekleşecek 2 bin kişilik TYP alımlarına Erzincan’da 8 bin 320 kişi başvurdu. Gerçekleşecek alımların kuralarını her bir kurum noter huzurunda çekip İŞKUR’a bildirecek.
 
 Yapılacak istihdamlar hakkında bilgi veren İŞKUR Erzincan il müdürü Ömer Faruk Çelik, hayırlı olması temennisinde bulundu. Çelik; “Erzincan’da buluna tüm kamu kurum ve kuruluşlar olmak üzere bunlar belediye, özel idare, gençlik spor, tüm ilçelerde ki kaymakamlıklar, kültür ve turizm il müdürlüğü, orman işletme müdürlüğü bunlarla beraber Erzincan’da Toplum Yararına Programı kapsamında 2 bin kişi alınacak. Başvurularımızı 21 Ocak’ta alıp 25 Ocak Cuma günü kapattık. Bugün itibari ile tüm kurumlar teker teker Perşembeye kadar noter kuralarını çekip İŞKUR’a bildirecekler. Bu arkadaşlar 1 Şubat itibari ile görevlerine başlayacaklar. 2 bin kişilik toplum yararına projesine 8 bin 320 kişi müracaat etti” dedi. 
 
Kura Çekilecek kurum ve tarihleri:
Erzincan belediyesi 29 Ocak, İl Müftülüğü 30 Ocak, Özel İdare 30 Ocak, Kültür ve Turizm Müdürlüğü 29 Ocak, Bahçe kültürleri 29 Ocak, Orman İşletme Müdürlüğü 31 Ocak, Gençlik ve Spor Müdürlüğü 31 Ocak, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi 30 Ocak, Polis Okulu 30 Ocak.