Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İHH şehrin dört bir yanına el uzattı

Erzincan İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği "Şimdi Dayanışa Vakti" sloganıyla Pandemi Sürecinde yaptığı çalışmalar kapsamında Erzincan’ın dört bir yanına 1170 aileye yardım eli uzatıldı.

Erzincan İnsan Hak ve

Haber: İbrahim Gürler 

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği ” Şimdi Dayanışa Vakti” sloganıyla Pandemi Sürecinde Erzincan’da yürüttüğü çalışmaları paylaştı.

Dünya üzerinde 50 binden fazla kişinin ölmesine neden olan Korona virüsü (Covid-19) salgınında İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği Başkanı Osman Çalık öncüğünde yürütülen bir çok yardım faaliyeti ile ön plana çıktı.Erzincan İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği Tanıtım Medya Sorumlusu Hakan Çetinkaya, yürütülen çalışmalar hakkında açıklamada bulundu.

Çetinkaya pandemi sürecinde, 1170 aileye yardım eli uzatıldı. Genel Merkezimizin de katkılarıyla 65 Bin TL nakdi yardım, Bin 100 adet kumanya yardımı, 200 koli hijyen yardımı, 5 ailenin ev eşyası ihtiyacı karşılandı. Ayrıca Pandemi sağlık çalışanlarına 4 gün süreyle Cafe Beyza ile yemek ikramı, 5 ailenin kışlık odun ihtiyacı, Suriye’ye 1 tır un yardımı, Gazze’de 7 Bin 500 kişinin ramazan boyunca iftarlığı karşılandı. Afrika’da açılmak üzere 3 su kuyusu ücreti tamamlanarak inşaat faaliyetlerine başlanıldığını ifaden Erzincan İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği Tanıtım Medya Sorumlusu Hakan Çetinkaya Rabbim yardım eden tüm kardeşlerimizden vesile olanlardan, emeği geçen herkesten razı olsun dedi.