Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turan ailesinin mutlu günü

Türk-Büro Sen Erzincan Şube Başkanı ve Erzincan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Emin Turan, kızının mürüvvet sevincini yaşadı.

Türk-Büro Sen Erzincan Şube

Türk-Büro Sen Erzincan Şube Başkanı ve  Erzincan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Emin Turan’ın kızı Feyzanur Turan ve Ömer Akdemir sade bir düğün töreninde yaşamını birleştirdi.

Geniş bir aile topluluğu içerisinde gerçekleşen düğün merasiminde, gelin ve damadın aileleri gelen konukları kapıda karşıladı. 

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Ülkü Ocakları Başkanı Vasfi Karatepe, STK temsilcileri, spor dünyasının tanınmış isimleri,  Aileleri dostları ve çok sayıda gelen konuklarının katılımıyla gerçekleşen düğün töreninde dünya evine giren çifte Başkan Aksun ömür boyu mutluluk diledi.

KONUKLARLA TEK TEK İLGİLENDİLER

Geniş bir aile topluluğu içerisinde gerçekleşen düğün merasiminde gelin ve damadın aileleri gelen konukları kapıda karşıladı. Her bir konukla tek tek ilgilenen düğün sahipleri ev sahipliği görevlerini layıkıyla yerine getirdiler. Çocuklarının bu mutluluklarının bir ömür boyu sürmelerini sevgi saygı ve anlayışla birbirlerini severek mutlu bir yaşam sürdürmelerini dilediler.

Gelin Feyzanur Turan’ın babası Emin Turan,  “Bu mutluluğu sevdiklerimiz ve dostlarımızla paylaşmaktan son derece mutlu olduk. Rabbim inşallah bir ömür sürmesini nasip eder.” dedi.

Öte yandan Erzincan Ülkü Ocakları Başkanı Vasfi Karatepe Genç çifte yaşam boyu rehber edinmeleri için Kur’an-ı Kerim ve şehitlerin emaneti Şanlı Bayrağımızı hediye ederek mutluluklar diledi.