Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vefakar Öğretmen Cefakar Anne

Okul Sporları Dart Yıldız ve Genç(Kız-Erkek) Türkiye Şampiyonası Grup Birinciliği müsabakaları Erzincan Merkez Spor Salonu'nda başladı. Bingöl 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Orta Okulu beden eğitimi öğretmeni 3 çocuk annesi Rukiye Varol, öğrencilerini yalnız bırakmamak için 5 aylık çocuğu Ali İmran Varol ile birlikte Müsabakalarda ki yerini alarak büyük bir fedakarlık örneği sergiledi.

Okul Sporları Dart Yıldız

Haber: İbrahim Gürler 

Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı tarafından organize edilen Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Okul Sporları Dart Yıldız ve Genç(Kız-Erkek) Türkiye Şampiyonası Grup Birinciliği müsabakaları Erzincan Merkez spor Salonunda başladı. 21-24 Şubat tarihleri arasında yapılacak müsabakaya 25 ilden yaklaşık 550 Öğrenci birinci olabilmek için kıyasıya mücadele ediyorlar. 
 Yapılan Grup Birinciliği müsabakalarına Bingöl 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Orta Okulu beden eğitimi Rukiye Varol, öğrencilerini yalnız bırakmamak için 5 aylık çocuğu Ali İmran Varol ile birlikte Erzincan’daki Okul Sporları Yıldızlar Dart grup müsabakalarında ki yerini alarak hem öğrencilerine taktik verdi hem de 5 aylık bebeği ile ilgilendi. 

ÖĞRENCİLERİM MAĞDUR OLMASIN DİYE KATILDIM 

“Beden Eğitimi öğretmeni Rukiye Varol, konu hakkında yaptığı açıklamada , Bingöl 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulunda beden eğitimi öğretmeniyim. Okuldaki diğer çocuklarında mağdur olmaması adına, Eğitimin sadece okulda olmadığına inanarak il dışına da bu şekilde öğrencilerimi getirip götürmeye karar verdim. Bu anlamda okul müdürüm de destek oldu. Çocuklarımın, diğer çocukları il dışına götürüp getirmeye mani olmadığını düşünerek 3 çocuğumu da spor müsabakalarına devamlı şekilde getirip götürüyorum. Bu kış şartlarından dolayı 2 çocuğumu evde babasına bıraktım ama 5 aylık bebeğimi doğum izninden sonra tekrar okul müsabakalarına, okul sporlarına Erzincan’a getirmeye karar verdik. Sağ olsun öğrencilerim de destek oluyor bu anlamda. Benim 3 çocuğum olduğunu düşünmüyorum. Bütün okuldaki çocuklar bizim çocuklarımız. Evde durup sadece 3 çocuğuma bakamayacağıma inandım. Ben 10 yıllık beden eğitimi öğretmeniyim. 10 yıldır okul dışında ki müsabakalara öğrencileri getirip götürüyoruz. Mutlaka zor oluyor. Bunu gören diğer öğretmen arkadaşlarım da takdir ediyorlar. Tebrik ediyorlar. Hatta kızanlarda oluyor. Eşimin ailesi bebek rahatsız olacak diye üzülüyorlar. Ama diğer çocuklarda üzülüyor. Sadece 3 çocuğumun üzülmesi değil diğer çocuklarda üzülünce daha çok yıpranıyorum. Ama bebeğim ve diğer iki kızım da biri 6 yaşında biri iki buçuk yaşında onlarda böyle spor müsabakalarına getirdiğim zaman mutlu oluyorlar. Onlarda öğrencilerin arasında onlarla kaynaşıyorlar dedi. 

OKULDA Kİ ÖĞRENCİLERİMDE BENİM ÇOCUKLARIM

Bu durum beni huzurlu yapıyor diyen Varol, Mutlu oluyorum Eşimde destek oluyor. Onun için getirmekte bir sakınca görmedim. O yüzden bebeğimi getiriyorum. 3 çocuğum var ama okulda ki öğrencilerimde benim çocuklarım. Kendi çocuklarım mağdur olmadan, onları da üzerine düşerek il dışına getirmeye karar verdim. Diğer öğretmen arkadaşlarım onlarda gelmek istediler. Onlarda biz yapabiliriz diyorlar ama ben beden eğitimi öğretmeni olduğum için ve çocuklar benimle hazırlandıkları için beni istiyorlar. Bende onları mağdur etmemek adına, burada daha da başarılı olmaları adına ben getirip götürüyorum. Bu anlamda da hem çocuklar hem kendi çocuklarım mutluyuz. Bir problem yaşamıyoruz diye açıklamada bulundu. 

Öte yandan Dart müsabakasına katılan öğrencilerini yarışma sırasında yalnız bırakmayan beden eğitimi öğretmeni Varol, 5 aylık bebeğini ise pusetin içinde yanından ayırmayıp beslenme ve bakımını ise yarışma aralarında salondaki bir odaya giderek giderdi.