Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Meydanlara Sığmadı

ErzinCANFest 2022 etkinlikleri kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Buray, Cumhuriyet Meydanı’nda Erzincanlıları coşturdu.

ErzinCANFest 2022 etkinlikleri kapsamında

ErzinCANFest 2022 etkinlikleri kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Buray, Cumhuriyet Meydanı’nda Erzincanlıları coşturdu.

Erzincan Valisi Mehmet Makas ve Eşi, Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı İdris Güllüce Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ve Eşi, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent ve Eşi, vali yardımcıları, kamu kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve on binlerce vatandaş katıldı.

Cumhuriyet Meydanını hınca hınç dolduran vatandaşlar Buray’ın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar ile doyasıya eğlendiler.

Programda yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin şehri Erzincan’da 7’den 77’ye her yaştan vatandaşı kapsayan etkinliklerle ErzinCANFest 2022’nin Türkiye’de sayılı festivaller arasına girmeye aday olduğuna vurgu yapan Vali Makas, vatandaşlara iyi eğlenceler diledi.

Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı İdris Güllüce Buray’a gecenin anısına çiçek takdim ederek Erzincanlılara selamlama konuşması yaptı. Alanı dolduran gençlere iyi eğlenceler dileyen Bakan Güllüce, büyük bir organizasyon olan ErzinCANFest 2022’den dolayı Vali Makas ve ekibini tebrik etti, başarılar diledi.

Ünlü sanatçı Buray, yaklaşık iki saat süren sahne performansı ile Erzincanlılara unutulmaz bir akşam yaşattı.