Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uluslararası Erzincan Kısa Film Festivali

Uluslararası Erzincan Kısa Film Festivali’nin 4.’sü Düzenlendi

Uluslararası Erzincan Kısa Film

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğünün katkılarıyla, Erzincan Valiliği Erzincan Belediyesi, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi destekleriyle, HDI ve TESAY Sigorta sponsorluklarında, Erzincan Medeniyet Sanat ve Turizm (MESAT) Derneği tarafından Uluslararası Erzincan Kısa Film Festivali’nin 4.’sü düzenlendi.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene Vali Yardımcıları Ömer Özbay ve Mehmet Deniz Arabacı, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercan Ekinci, İl Kültür ve Turizm Müdürü Arda Heb, Erzincan Medeniyet Sanat ve Turizm Derneği Başkanı Ferruh Erkan, TESAY Sigorta İl Temsilcisi Sudi Say, HDI Sigorta Bölge Müdürü Mehmet Ünal, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, akademisyen, yönetmen ve oyunculardan oluşan jüri heyeti, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından okunan İstiklal marşı ile başlayan programda konuşma yapan Vali Yardımcısı Ömer Özbay, Uluslararası Erzincan Kısa Film Festivali’nin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini ileterek, ilin tanıtılmasına önemli katkıları olacak olan bu önemli festivalin uzun yıllar boyunca devam etmesi temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Çok Sesli Çocuk Korosu konseri verildi. Ardından finale kalan 24 kısa filmin fragmanları gösterime sunuldu. Daha sonra ise kurmaca ve belgesel olmak üzere iki kategoride en iyi film, jüri özel ve mansiyon ödülleri açıklanarak, jüri üyelerine Vali Yardımcıları Ömer Özbay ve Mehmet Deniz Arabacı ile Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercan Ekinci tarafından teşekkür plaketleri alkışlar arasında verildi.

Festival kapanış töreni, Yeni Türkü’nün konseri ile sona erdi.