Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ünlü Şarkıcı Kıraç, Erzincanlılarla Buluştu

Uluslararası Türk Dünyası Sempozyumu Etkinlikleri Kapsamında Ünlü Şarkıcı Kıraç, Erzincanlılarla Buluştu.

Uluslararası Türk Dünyası Sempozyumu

Uluslararası Türk Dünyası Sempozyumu Etkinlikleri Kapsamında Ünlü Şarkıcı Kıraç, Erzincanlılarla Buluştu.

Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım ve Kültür ve Turizm Bakanlığının himayelerinde, Erzincan Valiliği ve Erzincan Belediyesi işbirliğinde, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi evsahipliğinde düzenlenen Uluslararası Türk Dünyası Sempozyumu etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Kıraç gençlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Binlerce öğrencinin ve vatandaşın doldurduğu üniversite yerleşkesindeki konser alanında, Türk rock müziğinin başarılı ismi Kıraç sevilen şarkılarını, gençlerin alkış ve tezahüratları arasında seslendirerek Erzincanlılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Gecenin önemine binaen sahneye çıkan Vali Mehmet Makas, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ve EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Ünlü Şarkıcı Kıraç’a çiçek takdim ederek öğrencileri selamladılar.

Burada öğrencilere seslenen Vali Mehmet Makas, “Sizlerle bu bayrağımız daima dalgalanacak, daha güzel günlere inşallah hep beraber yürüyeceğiz” dedi.

Dinleyicilerin yoğun sevgi gösterisi altında şarkılarını dinleyiciler ile hep bir ağızdan söyleyen Kıraç, böylesi güzel bir etkinlikte kendisini Erzincanlılarla buluşturan Vali Mehmet Makas’a Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun’a ve EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’e teşekkür etti.