Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Gençlik'ten 'kampüse hoş geldin' harekatı!

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığınca hazırlanan ve 2016'da hayata geçen "Kampüse Hoşgeldin" projesi ile bu sene de Ak Parti Erzincan İl Gençlik Kolları Başkanlığı Erzincan’a gelen öğrencilere, öğrenim görecekleri üniversiteye ve yaşayacakları şehre adaptasyon, barınma ve burs imkanları hakkında rehberlik hizmeti verirken Şehre özgü, "Erzincan'ı ifade eden farklı kelimelerle bezenmiş kupa bardakları" da öğrencilere hediye ediyor.

AK Parti Genel Merkez

Haber: İbrahim Gürler

AK Parti Erzincan İl Gençlik Kolları, Başkanlığı Erzincan’a gelen öğrencilere üniversitelerini tanıtmak amacıyla “Kampüse hoş geldin” projesi başlattı.  AK Gençlik ilk önce Şehirlerarası Otogarında ve daha sonra ise Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’ne gelen tüm öğrenciler ve aileleri Kampüse Hoşgeldin gönüllüleri tarafından karşılanıyor.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nde stant açan AK Partili gençler, Unutma yalnız değilsin” sloganıyla devam eden çalışmalar kapsamında, bir açıklama yapan AK Parti Erzincan Gençlik Kolları Başkanı Ömer Kayser, , yüzlerce gençten oluşan büyük bir aile olduklarını söyledi.

Kayser, “Üniversiteye yeni başlayacak olan arkadaşlarımızı kampüs önlerinde karşılıyoruz. Erzincan’a  ilk defa gelecek arkadaşlarımız ile iletişime geçip, onlara okuyacakları bölümler ve üniversite hakkında bilgi veriyoruz. Ailesinden, memleketinden uzak belki de ilk defa geldikleri bu şehirde, ‘Unutma yalnız değilsin’ diyerek onların yanında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz diyen Kayser,  şöyle devam etti: “Özellikle üniversitelerde yaptığımız kulüp çalışmaları çerçevesinde öğrenci arkadaşlarımız akademik eğitimler, kişisel gelişim eğitimleri, sportif faaliyetler, söyleyişiler, münazara yarışmaları gibi faaliyetlerden yararlanma imkanı da bulacaktır dedi.

Başkan Kayser ayrıca “Kampüse Hoşgeldin” stantlarımızda öğrenci kardeşlerimize Şehrimize özgü, “Erzincan’ı ifade eden farklı kelimelerle bezenmiş kupa bardakları” öğrencilerimize hediye ediyoruz’’ diye konuştu.