Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti’de Hedef Erzincan’da 2’de 2

AK Parti Milletvekilliği aday adaylığı başvuru süreci tamamlandı.

AK Parti Milletvekilliği aday

AK Parti Milletvekilliği aday adaylığı başvuru süreci tamamlandı. Sürece ilişkin olarak AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve AK Parti Erzincan Merkez İlçe Başkanı Hakan Ördek bir basın açıklaması gerçekleştirerek Erzincan’da iki milletvekilinin de AK Parti’den çıkacağına inançlarının tam olduğunu söyledi. 
AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve AK Parti Erizncan Merkez İlçe Başkanı Hakan Ördek yaptıkları açıklamada: “AK Parti’de, 13 Mart’ta başlayan milletvekili aday adaylığı başvuru süresi, 22 Mart saat 17.00’de sona erdi. Başvuruların tamamlanmasıyla aday belirleme sürecimiz de başladı. 14 Mayıs seçimleri ülkemizin geleceği açısından çok büyük önem arz etmektedir. Geçtiğimiz dönem olduğu gibi bu dönemde de Erzincan’da AK Parti’nin iki milletvekili çıkaracağına inancımız tamdır. Milletimizin desteğiyle hizmet etmeye devam edeceğiz.   
Erzincan için ülkemiz için çalışan değerli Erzincan Milletvekillerimiz Süleyman Karaman ve Burhan Çakır yeniden aday adaylık başvurularını yaptılar. Milletvekillerimizin yanı sıra şehrimizin tanınmış partimizin yönetim kademelerinde yer almış isimleri Bahadır Pir, Ferhat Bulut, Mustafa Taşdemir, Rahşan Külünk ve Tevhit Karakaya aday adaylık başvurusunda bulundular. Partimizde başvuru aidatları, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde kullanılmak üzere, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına (AFAD) bağış şeklinde yatırıldı. Bağışlar, yetişkinler için 20 bin lira, kadın ve gençler için 10 bin lira, engelliler için de 5 bin lira olarak belirlenmişti.
AK Parti Genel Merkezimiz ile il başkanlıklarına başvuran milletvekili aday adaylarımız için 25 Mart Cumartesi günü teşkilat temayül yoklaması yapıldı. Bundan sonra ki süreçte Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ile Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyelerinden oluşturulacak alt komisyonlar, milletvekili aday adaylığı başvurularını değerlendirmek üzere çalışmalara başlayacak.  Bu komisyonların değerlendirmelerinin ardından nihai karar, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık yapacağı üst komisyonda verilecek. 
Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere son Başbakanımız AK Parti Genel Başkan Vekilimiz Sayın Binali Yıldırım’ın destekleriyle Erzincan’da dün olduğu gibi bundan sonra da hizmet yarışında bayrağı ileri taşımanın gayreti içinde olacağız. Biz AK Parti Erzincan teşkilatı olarak biliyoruz ki 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Allah’ın izniyle tekrar Cumhurbaşkanımızı en yüksek oyla seçip Erzincan’da da iki milletvekili çıkarıp hemşerilerimizin desteği ile yine inandığımız yolda daha güçlü adımlarla hizmete devam edeceğiz inşallah” dediler.