Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akgün Ertürk vefat etti

Adalet Partisi eski Erzincan Merkez İlçe Başkanı ve 12 Eylül darbesinden sonra kurulan Doğruyol Partisi Erzincan İl Başkanı olan Akgün Ertürk, vefat etti.

Adalet Partisi eski Erzincan

Haber: İbrahim Gürler

Son yıllarda sağlık problemleriyle mücadele eden ve 73 yaşında vefat eden Akgün Ertürk sevenlerini üzdü. 

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’i iyi tanıyan ve yakın çalışma fırsatı bulan Adalet Partisi eski Erzincan Merkez İlçe Başkanı ve Doğruyol Partisi eski İl Başkanı ayrıca  Sanayi Bakanlığı eski danışmanlarından olan Akgün Ertürk, özellikle 1992 depreminde yaptığı çalışmalar ile hafızalarda yer etmişti.

Öte yandan DYP eski İl Başkanlarından Osman Çağlı, ‘‘Erzincan siyasetine önemli katkıları olan Akgün Ertürk, abimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Ertürk’e  Allah’tan rahmet; Başta kederli ailesi ve yakınları olmak üzere, kendisi ile çalışma fırsatı bulmuş tüm dava arkadaşlarına  sabır ve başsağlığı diliyorum dedi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci’de Akgün Ertürk’ün vefatı dolayısıyla sosyal medya hesabından bir dörtlük paylaşarak ‘‘Yine akşam oldu bastı bir kasvet, Garip gönlüm havasına suyuna hasret,Yeşil beyazınla herkesi mest et, Burnumda tütersin canım Erzincan, Geçmiş yıllarda Doğru Yol Partisi Erzincan Merkez İlçe Başkanlığı ve İl Başkanlığı görevlerinde bulunan, değerli büyüğümüz Akgün ERTÜRK abimizin vefatını teessürle öğrendim. Merhuma Cenab-i Hak’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum dedi.