Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aksu: 2023’de Partimize Milletvekili Kazandıracağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzincan İl Başkanı Salih Aksu, ‘İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak’ sloganıyla kongreleri yaptıklarını belirterek Cumhur İttifakı’nın ruhuna uygun olarak güçlü bir şekilde 2023 hedefine ulaşmak için çalıştıklarını vurguladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Haber: İbrahim Gürler 

Erzincan’da İlçe ve İl kongrelerini tamamlayan Milliyetçi Hareket Partisi’nde hedef 2023. MHP İl Başkanı Salih Aksu, kongre süreci ardından Gazeteci İbrahim Gürler’e özel açıklamalarda bulundu.

Gerçekleştirilen kongrelerle teşkilatların güçlü bir şekilde Cumhur İttifakı’nın ruhuna bağlı olarak 2023 hedefine ulaşmak için çalışmalara başladıklarnı söyleyen MHP İl Başkanı Salih Aksu, kongreye katılım sağlayanlara teşekkür etti.

İLİMİZE VE PARTİMİZE HAYIRLI OLSUN

İl Başkanı Salih Aksu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “8 Kasım 2020 tarihinde İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak’ sloganıyla Divan Başkanlığını MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, Divan Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleştirmiş olduğumuz İl Kongremize, katılan MYK üyemize, il belediye başkanımıza, merkez ilçe başkanımıza, kadın kolları başkanımıza, ocak başkanımıza, ilçe ve belde belediye başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, delegelerimize, siyasi parti temsilcilerine, basın mensuplarına ve tüm camiamıza katılımlarından dolayı da ayrı ayrı teşekkür ediyor, kongremizin ilimize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIMIZA İNANIYORUM

Başkan Aksu, Erzincan teşkilatı olarak 2023 seçimlerine hazırlık yaparak 2023’e odaklandıklarnı vurguladı. Aksu, “2023 milletvekilliği seçimlerinde 31 Mart’ta göstermiş olduğunuz başarıyı Allah’ın izniyle 2023’te de göstermek için çaba göstereceğiz. Seçimlerde partimize Milletvekili kazandırmak için elimizden gelen gücümüzü kuvvetinizi kullanarak başarıyı elde edeceğimize inanıyorum” dedi.

2023 TÜRKİYE’NİN KADER SEÇİMİDİR

“Cumhuriyet’in 100. yılında yapılacak olan seçimler ülkemiz ve milletimiz için büyük önem taşıyor” diyen İl Başkanı Salih Aksu, ‘’Hem vatandaşımızın sorunlarına derman hem de teşkilatlarımızı seçime kadar diri tutmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz’’ dedi.