Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ankara’da bir araya geldiler

AK Parti’nin kurulduğu 2001’den bu yana Erzincan’da İl Başkanlığı görevinde bulunan isimler tam kadro Ankara’da AK Parti Genel Merkezi’nin düzenlediği istişare toplantısında bir araya geldi.

AK Parti’nin kurulduğu 2001’den

Haber: İbrahim Gürler 

AK Parti Genel Merkezi’nin ‘Kuruluştan Günümüze İl Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na, AK Parti’nin kurulduğu 2001’den bu yana Erzincan’da İl Başkanlığı görevinde bulunan isimlerin tamamı katıldı.

ERZİNCAN’DAN 7 İSİM KATILDI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla ‘Kuruluştan Günümüze İl Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na, AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ile birlikte partinin kuruluşundan bu yana İl başkanlığı görevinde bulunan isimler katıldı. Mehmet Cavit Şireci ile birlikte, AK Parti Erzincan Kurucu İl Başkanı ve Erzincan Belediye eski Başkanı Yüksel Çakır,  Abdurahman Keleş, Salih Eğinlioğlu, Önceki dönem Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy,   Önceki dönem İl Başkanı Orhan Bulut ve AK Parti Erzincan Milletvekili Burhan Çakır’ın katıldığı toplantıda, parti içi istişareler ve değerlendirmelerde bulunuldu.

“AK PARTİLİNİN ESKİSİ YENİSİ OLMAZ”

Öte yandan toplantıda konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, 2001 yılı Ağustos ayından beri AK Parti teşkilatlarında görev yapan herkese teşekkür ederek, görev başındakilere muvaffakiyetler diledi. “AK Parti’linin eskisi yenisi olmaz” diyen Erdoğan, AK Partili olmanın sadece bir partinin rozetini taşımaktan ibaret olmadığının altını çizdi.

YILDIRIM’I ZİYARET ETTİLER

Öte yandan Ankara’da bulunan İl Başkanları AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, ile birlikte  TBMM Eski Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ı ziyaret ederek Erzincan hakkında istişareler ve değerlendirmelerde bulundular.