Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BBP Kadınlar gününü kutladı

Büyük Birlik Partisi Erzincan Teşkilatı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Millet Kıraathanesi arkasında içersinde BBP logolu magnet ve fotoğraf çerçevesi dağıtımı yaptılar.

Büyük Birlik Partisi Erzincan

Haber: İbrahim Gürler

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gerçekleştirilen programa BBP Erzincan Belediye Başkan Adayı Aşkın Kirik, BBP Kadın Kolları Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Adayı Nurcan Saray, Merkez İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi adayı Nilgün Türk ve partililer katıldı.

KADINLARIMIZ HEP ÖN PLANDA OLMUŞTUR

Düzenlenen etkinlikle ilgili bir açıklama yapan BBP Erzincan Belediye Başkan Adayı Aşkın Kirik,  8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla çiçek dağıtmak yerine fotoğraf çerçevesi ve magnet dağıtımı yaptıklarını söyleyen Kirik, “Kurtuluş Savaşımızın destanlarında milletimizin verdiği o büyük mücadelede hep kadınlarımızın ön planda olduğu bilinmektedir. Kadınlarımızın gelecekte vatandaşlarımızın sorunlarına ortak çözüm getirerek, sorumluluğu paylaşarak demokratik ve sağlıklı bir çevrede yaşamak için yol gösterici olacaktır. Kadınlarımız yerel yönetimlerde örnek ve öncü çalışmalara imza atacaklardır. Kadınlar yaşadığımız sorunlara anne gözüyle kadın duyarlılığı ve titizliği ile yaklaştıkları için bu işi çok iyi yaptıklarını bizlere gösterdiler. Kadınlarımızın merhameti, nezaketi, estetik anlayışı ve sevgisiyle yerel yönetimlerde verilen hizmet kalitesinin artacağına inanıyorum.. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

GÜL VE HİLAL TADINDA GÜNLER OLSUN

Ardından açıklama yapan BBP Kadın Kolları Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Adayı Nurcan Saray ise, Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Bizde Dünya Kadınlar günü kapsamı dolayısıyla Büyük Birlik Partisi kadınları olarak çalışan yoldan geçen kadınlarımıza kalıcı bir hediye dağıtmayı düşündük.  Bu vesile Dünya Kadınlar Günümüz emektar ninelerimizin, annelerimizin, hanımlarımızın, bacılarımızın ‘Gül’ ve ‘Hilal’ tadında günlerinin olması ümidi ile bu özel günleri kutlu olsun dedi.

YAZICIOĞLU DA KADINLARIN HER YÖNDE ÖNDE OLMASINI İSTERDİ

BBP Merkez İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi adayı Nilgün Türk ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi; 

Dünya nüfusunun yarısını kadınlar oluşturmasına rağmen ticaret, siyaset, eğitim gibi konularda belirleyici statümüz yüzde 15’i geçmemektedir. Bizim misyonumuzda ise kadın – erkek ayrımı yoktur! Kadın, yaratılış gereği korunması, kollanması gereken bir emanettir. Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu da kadınların her yönde önde olmasını isterdi. Başkanımız ‘Bizde kadın erkek ayrımı olmaz! Kadınlarımızın siyasette daha çok yer almasını istiyorum. Gençlik ve kadına ulaşamayan siyaset, asla başarılı olamaz! Parti yönetiminde aday listelerimizde her daim kadına öncelik verilmelidir’ sözlerini her zaman yinelemiştir.” bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.  Yapılan konuşmaların ardından partililer tarafından yoldan geçen vatandaşlara hediye dağıtımı yapan Partililer kadınlarla da sohbet ederek, yapılacak olan seçimlerde destek istediler.