Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Binali Yıldırım'ın koronavirüs testi pozitif çıktı

Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ile birlikte genel kontrol için gittiği hastanede koronavirüs testi de yaptırdı. Binali Yıldırım ile Semiha Yıldırım'ın koronavirüs testleri pozitif çıktı.

Binali Yıldırım, eşi Semiha

Bir süredir memleketi Erzincan’da bulunan Binali Yıldırım, genel kontrol amacıyla eşi Semiha Yıldırım ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi’ne gitti. Sağlık kontrollerini yaptıran Yıldırım çifti, Erzincan’daki temasları nedeniyle koronavirüs testi de yaptırdı. Binali Yıldırım ile Semiha Yıldırım’ın yaptırdığı koronavirüs testinin sonucunu beklerken Ensonhaber.com’a özel açıklamalarda bulundu. Sağlık durumlarının iyi olduğunu ve endişeye gerek olmadığını belirten Yıldırım, test sonucunu öğrenince Twitter hesabından da açıklama yaptı.

SÜRECİ EVDE GEÇİRECEKLER

Binali Yıldırım, “Vücut kırgınlığı nedeniyle bu sabah Semiha Hanım ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi’ne başvurduk. Yapılan tetkikler sonucu Covid-19 testimizin sonucu pozitif çıkmıştır. Durumumuz iyi, herhangi bir olumsuzluk yok. Doktorlarımız, süreci evde geçirmemizi uygun gördüler.

DUA BEKLERİZ

Vatandaşlarımızdan TMM kuralına riayet etmelerini özellikle istirham ediyoruz. Dua eder, dua bekleriz.” ifadelerini kullandı.