Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Binali Yıldırım Refahiye’de Bayramlaşma Programına Katıldı

AK Parti Genel Başkan Vekili Başbakan Binali Yıldırım, baba ocağı Refahiye ilçesinde Gençlik Merkezinde düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

AK Parti Genel Başkan

21 Nisan Cuma günü gerçekleşen program, AK Parti Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, AK Parti Milletvekili adayı Mehmet Cavit Şireci, Refahiye Kaymakamı, Refahiye Belediye Başkanı, geçmiş dönem belediye başkanları, AK Parti, Milliytçi Hareket Partisi, Yeniden Refah Partisi ilçe başkanları ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.

Protokol üyelerinin konuşmaları ile başlayan programda birlik ve beraberlik mesajları verildi. Programda bir konuşma yapan medarı iftiharımız Sayın Binali Yıldırım, “Bu Gençlik Merkezi. İlçemiz için ne güzel bir eser olmuş. Burada yetişen gençlerimiz dünya şampiyonu olacak inşallah. Ayrıca burada bir külliye yaptırıyoruz. İnşallah kurban bayramında da onun açılışını yapacağız.” dedi

Yıldırım Sözlerini şöyle sürdürdü: Cumhur İttifakı yerli ve millidir. Kimseden icazet almaz. Türkiyenin menfaati nerdeyse geleceği neredeyse orada sapasağlam durur. Geçen 20 yıl bunun ispatıdır. Birlikten güç doğar. Bir olacağız. İri olacağız. Diri olacağız. Hep birlikte Türkiye olacağız. Türkiye yüzyılını hep birlikte inşa edeceğiz inşallah.

Yıldırım, konuşmasında hızlı tren projelerine değinerek, “bu projelerin mimarları Recep Tayyip Erdoğan, sonra Binali Yıldırım ve Süleyman Karamandır.” Dedi.

Ardından ilçe halkı ile bayramlaşan Binali Yıldırım ve milletvekili adayları Süleyman Karaman ile Mehmet Cavit Şireci, vatandaşlarla sohbet ettiler.