Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Binali Yıldırım’dan Erzincan İl Teşkilatına Teşekkür

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere memleketi Erzincan’a gelen TBMM eski Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, AK Parti Erzincan İl Başkanlığını ziyaret etti. Yıldırım burada yapığı açıklamada Seçim süresince çok gayret ettiniz, çalıştınız, gayretleriniz için teşekkür ediyorum dedi.

Bir dizi temaslarda bulunmak

Haber: İbrahim Gürler

İki günlük ziyaret kapsamında Memleketi Erzincan’da bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, AK Parti Erzincan İl Başkanlığını ziyaret etti. Burada İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve partililer tarafından karşılanan Yıldırım, yapılan yerel seçimlerle ilgili değerlendirmede bulundu. İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, 31 Mart seçimlerinde Belediye Başkanlıklarını kazandıkları ilçe ve beldeleri sıraladı.

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Artık bundan sonra, 2024’e kadar yerel yöneticiler belli oldu. Çalışacaklar, çabalayacaklar.2024’e kadar marifetlerini ortaya koyacaklar. Seçim süresince çok gayret ettiniz, çalıştınız. Gayretleriniz için teşekkür ediyorum dedi.

SEÇİLEMEYENLERİN HALİNDEN BEN ANLARIM

Seçilen başkanları tebrik ettiğini ifade eden Yıldırım,  Seçilemeyenlerinde canı sağ olsun. Şekilde görüldüğü gibi. Evet ben onların halinden anlarım. Ama gayret ettik. Hepimiz gayret ettik. Nasipten fazlası yok. nasibimiz neyse onu göreceğiz. İnşallah bundan sonra şehrimiz için, ülkemiz için seçilen bütün arkadaşlar güzel hizmetler yaparlar. Milletvekillerimiz, bizler gereken desteği geçmişte olduğu gibi bundan sonrada göstermeye devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun dedi.

 Yıldırım yapılan ziyaretin ardından AK Parti Erzincan Kadın Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen toplantıya katıldı.

TBMM eski Başkanı AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’a AK Parti Erzincan İl Başkanlığını ziyaretinde, Erzincan Milletvekilleri Süleyman karaman ve Burhan Çakır, Önceki dönem Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle’de eşlik etti.