Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çakır: Erzincan’a yapılan yatırım iki buçuk kat daha fazla

AK Parti Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, yapmış olduğu açıklamada Erzincan’ımıza diğer illere mukayese yapıldığı zaman kişi başına düşen yatırım oranı iki buçuk kat daha fazla olduğunu söyledi. 

AK Parti Erzincan Milletvekili

Haber: İbrahim Gürler 

Milletvekili Burhan Çakır, yaklaşan Mahalli İdareler seçimleri dolayısıyla bir değerlendirme yaparak şehrimiz daha da çok yatırım alacaktır dedi. 
Çakır açıklamasında şu ifadelere yer verdi; Aziz milletimiz 24 Haziran’da özellikle Erzincanlı hemşerilerimiz bizi olan güvenlerini tercihler ile gösteriler. Onlardan almış olduğumuz emaneti İnşallah bundan sonra da onların taleplerini, onların isteklerini, onlara yapılacak olan hizmetleri,  inşallah Ankara’da ve yerel de takip ederek sonuçlandırmaya gayret ediyoruz. 
Ben Belediye Başkanımız Sayın Cemalettin Başsoy’a huzurlarında teşekkür ediyorum, gerçekten de orta ölçekte ve  büyük ölçekte birçok projeye imza attı. Bundan sonra da hükümetimizin devletimizin özellikle de bu şehrin yetiştirmiş olduğu devlet adamı olan milletimizin değerleriyle yetişen devlet adamı olan Türkiye Cumhuriyeti’nin son Başbakanı Binali Yıldırım’ın da destekleriyle inşallah şehrimiz daha da çok yatırım alacaktır.
Şunu özellikle ifade etmek istiyorum Erzincan’ımız diğer illere mukayese yapıldığı zaman diğer illerde yatırım birse,  bu Tabii şehirler arasında farklılık gösterebilir ama Erzincan kişi başına düşen yatırım oranı iki buçuk kat daha fazla. 

DEVLETİMİZ ERZİNCAN’I ÇOK ÖNEMSİYOR

 Bu da Elbette ki Erzincan’ın stratejik olarak önemli bir noktada olduğunu gösteriyor, Devletimiz Erzincan’ı çok önemsiyor,  bundan sonra da inşallah belediyelerimiz ile birlikte hem ilçe, hem Erzincan,  hem de belde belediyeleri olmak kaydıyla,  daha çok yatırım ve hizmet alması için İstanbul Büyükşehire’de Erzincanlı birinin gelmesiyle, Ben inanıyorum ki İstanbul Büyükşehir Belediyesi,  Doğu Anadolu’daki ve Güneydoğu Anadolu’daki birçok belediyenin toplam bütçesinden daha fazla.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi zaten devlet politikasıdır bütün Anadolu şehirlerine ciddi manada hem maddi olarak hem de hizmet olarak katkı sağlamaktadır. Ama İnşallah resmi olarak Erzincan’da kardeş belediye olarak bu hizmeti daha çok hak edecektir.  
 

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ 

Bizim hükümetimizin böyle bir uygulaması da var, dolayısıyla bu da gerçekleştiği zaman burada vatandaşlarımıza hemşerilerimize daha güzel hizmetler sunacağız.  Vatandaşlarımız hiç endişe taşımasından zaten Milletvekilimizle beraber Allah da biliyor ki gece gündüz çalışıyoruz dedi.