Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Adayı İsmail Taş’tan 13 Şubat Mesajı

Erzincan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıl dönümü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımlayan Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Erzincan Belediye Başkan Adayı İsmail Taş “Kurtuluş Savaşının kazanılmasında Anadolu’daki Kuva-i Milliye direnişlerinin ordumuza verdiği destek ve moralin payı büyüktür” dedi.

Erzincan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun

Taş açıklamasında; “Kurtuluş Savaşı, Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde bağımsızlığına kavuşmak isteyen bir ulusun, tarihte ender rastlanan ve birçok ulusa örnek teşkil eden bir direniş göstererek zaferle sonuçlandırdığı bir kahramanlık mücadelesidir. Bu zaferin kazanılmasında Anadolu’daki Kuva-i Milliye direnişlerinin ordumuza verdiği destek ve moralin payı büyüktür. 
Erzincan halkının, İşgal altındaki vatanın her köşesinde olduğu gibi işgalci ordulara karşı tüm olanaksızlıklara rağmen Kuva-i Milliye ruhu içerisinde verdiği onurlu mücadele, bağımsızlığımızın kazanılması ve toprak bütünlüğümüzün korunması sürecinde Erzincan’da olduğu gibi Anadolu’nun her köşesinden gelen direniş ve kahramanlık haberleri Ulusumuza ve ordumuza büyük bir moral gücü katmıştır. 
Şehit ve gazilerimizin bizlere emaneti olan bu güzel topraklara sahip çıkmak, Demokratik, Laik Cumhuriyeti temel niteliklerinden ödün vermeden yeni eserlerle güçlendirip sonsuza kadar taşımak ve gelecek kuşaklara demokrasi ve özgürlüğü tüm kurumlarıyla özümsemiş bir ülke bırakmak, ülkemize, gazi ve şehitlerimize karşı en büyük görevimizdir. 
Bu duygu ve düşüncelerle Erzincan’ımızın 101. Kurtuluş Yıldönümünü kutluyor, Ulu Önder Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla anıyor, Erzincanlı hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.