Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Adayı Taş, Ergan’da İncelemeler Yaptı

CHP Erzincan Belediye Başkan Adayı İsmail Taş, Mimarlar ve uzman teknik personelden oluşan kentsel planlama ekibi ve yatırımcılar ile birlikte Ergan dağı ve kayak merkezinde incelemelerde bulundu.

CHP Erzincan Belediye Başkan

Ergan’da yapılması düşünülen turistik işletmeler, buranın geliştirilmesi ve turizm açısından cazibe merkezi haline getirilebilmesi için yapılabileceklerle ilgili olarak yerinde tespitler yapan İsmail Taş açıklamalarda bulundu.

ERZİNCAN’IN BÜYÜK BİR POTANSİYELİ VAR

Belediye Başkan Adayı Taş açıklamasında; “Erzincan’ın aslında birçok farklı konuda öne çıkabilecek büyük bir potansiyeli var. Açıkladığımız ve açıklayacağımız projelerimizi, çoğunlukla bu potansiyeli en iyi ve doğru şekilde değerlendirerek, Erzincan’ın imkânlarını yine Erzincanlılar için bir atılım, gelişim, istihdam ve gelir kaynağı haline getirmek üzere yapılandırdık. Ergan da, yatırımcılarla işbirliği içinde, burada yapacağımız turizm uygulama oteli ile bu projelerin içinde önemli ve büyük bir yer tutacak. Bu otel sadece kent ekonomisine değil, eğitime de destek olacak dedi.

ERZİNCAN’DA MARTIN SONU BAHAR OLACAK

Biz buradaki projelerimizi uygularken, yetkin insanlarla, halkın talep ve düşüncelerini de alarak, doğaya ve doğal yaşama en üst düzeyde özen göstererek ve en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve planlanmış olarak hareket edeceğiz diyen Taş,  Erzincan’da martın sonu bahar olacak ve büyük değişim ve gelişim yaşanacak. Bütün projelerimizi halkımızın her kesiminin bu gelişimden adil ve eşit derecede fayda sağlayabilmesi üzerine kuruyoruz. Erzincan’da artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” dedi.