Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Delikurt: Türkiye'ye umut olacak tek parti Türkiye Değişim Partisidir

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkan Yardımcısı Adnan Delikurt, parti il binasında basın mensupları ile bir araya gelerek ataması yapılan Erzincan kadrosunu açıkladı. Delikurt, burada yaptığı açıklamada” Ülkemiz şu anda bir yol ayrımına gelmiştir. Umut Türkiye Değişim Partisi’dir. Türkiye'ye umut olacak tek parti Türkiye Değişim Partisidir. Partisi programı, projeleri ve kadrolarıyla iktidara hazır tek partidir” dedi.

Türkiye Değişim Partisi (TDP)

Haber: İbrahim Gürler

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkan Yardımcısı Adnan Delikurt, parti il binasında basın mensupları ile bir araya gelerek ataması yapılan Erzincan kadrosunu açıkladı. TDP Genel Başkan Yardımcısı Delikurt basın toplantısıyla partisinin Erzincan il teşkilatını tanıttı. Adnan Delikurt, İl Başkanlığına Remzi Öz’ün, Merkez İlçe Başkanlığına Nevzat Yıldırım’ın, Kadın Kolları Başkanlığına Nursel Yaşılak’ın, Gençlik Kolları Başkanlığına Mehmet Şamil Delikurt’un, İliç İlçe Başkanlığına Selçuk Erdinç’in, Kemah İlçe Başkanlığına ise Mustafa Söker’i atadıklarını kaydetti.

Gerçekleşen programda konuşan Adnan Delikurt, “Ülkemiz şu anda bir yol ayrımına gelmiştir. Umut Türkiye Değişim Partisi’dir. Türkiye’ye umut olacak tek parti Türkiye Değişim Partisidir. Partisi programı, projeleri ve kadrolarıyla iktidara hazır tek partidir.

İNSANA HİZMET EDEN DEVLET ANLAYIŞINI HAKİM KILACAĞIZ

Türkiye Değişim Partisi diyor ki; sorun çıkarma çöz, sorun çözmek için ya bir yol bul yol yoksa bir yol aç ,hiçbir şey yapamıyorsan yoldan çekil çekil ki yapabilen ,üretebilen geliştirebilen gelsin. Biz yaparız bizim milletimiz için gerekli ; fikrimiz, enerjimiz, tecrübelerimiz ,kadrolarımız var biz çözeriz. Benliğimizi aşan vatan ve millet sevgimiz, herkesi kucaklayacak şefkatimiz, kimsenin cesaret edemeyeceği milletimizin mutluluğu ve refahı için cesur projelerimiz var. Türkiye’nin ve milletimizin kötü talihini değiştirmeye geliyoruz. Türkiye Değişim Partisi büyük bir ülkü ile milletimizin hizmetinde demokratik ve yenilikçi bir harekettir. Türkiye Değişim Parti’miz diyor ki en değerli varlığımız insandır, parayı malı mülkü kısacası varlıklı bir hayatı insanlarımızın hizmetine sunacağız. Devletin emrinde olan insan değil insana hizmet eden devlet anlayışını hakim kılacağız.

KARDEŞLİK HUKUKUNU YENİDEN TESİS EDECEĞİZ

Türkiye Değişim Partisi : -Atatürk ilkelerini savunan, Cumhuriyetin değerlerini geliştirerek koruyan,Evrensel hukuk kurallarına uyan, İnançlara saygılı, Laikliği yaşatan, Üretimi destekleyen, Alin teri ve emeğin hakkini koruyan, Hudut ve bayrak birliği diyen, Demokratik kitle partisidir. Türkiye Değişim Partisi’nin ilkeleri tüm insanlarımızı kucaklayan ilkelerdir. Bizler Parti olarak kardeşlik hukukunu yeniden tesis edeceğiz, milli ve manevi değerlerimizi yeniden güçlendirerek örf adet gelenek ve göreneklerimize bağlı nesiller yetiştireceğiz. laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’ni koruyacağız.

HERKESE KAPIMIZDA GÖNLÜMÜZDE AÇIK

TDP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Delikurt, sözlerini şöyle sürdürdü, “Türkiye Değişim Partisi milletimizin inancıdır, sahibidir, kimliğidir, huzurudur, ahengidir, uyumudur. Gücümüzü tarihimizden, geleneklerimizden, örf, adetlerimizden milli ve manevi değerlerimiz den ve aziz milletimizden almaktayız. Bizim hizmet anlayışımız insan odaklıdır yani insana hizmettir. Bütün vatandaşlarımızı demokrasiye özgürlüğe ve barışa davet ediyoruz. Biz siyasetin yapılış şeklini ve dilini değiştireceğiz. Siyasete nezaket ve zarafeti getireceğiz. Partimizde sağ sol kavramları artık yok, milletimiz sağdan da soldan da yoruldu. Bu kavramlar geçmişte kaldı. Biz bismillah diyerek sol elimizle sağ elimizi birleştirdik. Ben insanım diyen herkesi kucaklayacağız. Sen sağcı mısın, solcu musun, hangi etnik kökendensin, hangi partiye oy verdin diye sormayacağız. Hudut ve bayrak birliğine inanan ülkemizin bölünmez bütünlüğünü savunan herkese kapımızda gönlümüzde açık.” dedi.