Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Milletvekilleri: 2023 Türkiye Yüzyılına heyecanla adım atıyoruz

AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak "2022 yılını iyisiyle kötüsüyle geride bırakırken yeni müjdelerle umutlarla karşıladığımız 2023 Türkiye Yüzyılına heyecanla adım atıyoruz dediler.

AK Parti Erzincan Milletvekilleri

Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, açıklamasında Doğalgaz ve Petrol müjdesi ülkemizin kalkınmasında şüphesiz çok büyük rol alacaktır. Sözleşmeli personele kadro, EYT Sorunu, Asgari Ücret Zammı yılın son günlerinde milletimizin yüzünü güldürdü. Birileri konuştu, AK Parti yaptı. Hazımsızlık yaşayan muhalefete ise Kızılay Erzincan Sodası tavsiye ediyoruz.AK Parti olarak ülkemiz de olduğu gibi Erzincan’da da 2023’e çok daha güçlü bir şekilde hazırız.

Saflarımızı biraz daha sıklaştırmak, biraz daha güçlendirmek, biraz daha ekip çalışması ve takım ruhu ile varsa eksiklerimiz gediklerimiz bunları tamamlayarak, 2023’de aynen 1994 ruhu gibi yeni bir başlangıcı, yeni bir sayfayı açarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden milletimizin iradesiyle göreve getireceğiz. Güçlü bir Türkiye’yi yeniden kurmak, bizim için siyasi bir meseleden çok siyasi bir zorunluluktur. Türkiye’nin kadim şehirlerinden olan Erzincan bizim sevdamız, olmazsa olmazımız, vazgeçilmezimizdir. 2023 yılının Dünya, ülkemiz ve Erzincan için daha güzel günler getireceğine inanıyoruz. Rabbim 2023’te milletimize hayırlı sağlıklı güzel bir yıl nasip etsin inşallah” dediler.