Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da ortaklık yok kafa karıştırmayalım

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Memleketi Erzincan’a gelerek Hemşerileri ile buluştu. Yıldırım kendisini bekleyen Vatandaşlara seslenerek biz Mhp ile ittifakız ortaklığımız var eyvallah itirazım yok İstanbul’da ben ortak adayım ama Erzincan ortaklıkta yok kafa karıştırmayalım. Erzincan’da herkes kendi hesabına çalışıyor dedi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir

 Haber: İbrahim Gürler

Erzincan Havaalanında yapılan karşılama törenine Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman, Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve çok sayıda partili katıldı.

 Hava alanında kendisini bekleyen coşkulu kalabalıkla tokalaştıktan sonra yeni sanayi sitesinde kendisini bekleyen vatandaşlara seslenen  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım , bir takım laflar kulağıma geldi, diyorlar ki   Başbakanınız oldu, bakanınız oldu, milletvekiliniz oldu milyarlarca yatırım yaptık diyor nerede bu yatırımlar biz bunları göremiyoruz diyenler varmış buna çok üzüldüm. Benim hemşerilerim görüyor sizler görüyorsunuz ama görmeyenlere hatırlatalım.

Türkiye’nin en modern hava limanına bakın Erzincan havalimanı. Erzincan çevre yoluna baktığınız da yaptığımız eserleri göreceksiniz. Alt üst geçidine bakın, çağlayan kavşağına bakın,  Kelkit kavşağına bakın 25 bin öğrencinin okuduğu Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesine bakın. Hemen karşısında olan 25 bin polis adayının yetiştiği Polis Meslek Yüksek Okulu kampüsüne bakın modern otobüs terminaline bakın Akyazı’da Kızılay maden suyu fabrikasına bakın. Olmadı güneye dönün Ergan dağına bakın  Ergan kayak tesislerine bakın olmadı değerli kardeşlerim bin kişinin çalıştığı Asist çağrı merkezine bakın tavuk kombinesine bakın  yetmedi  Erzurum’dan Erzurum’a 6 saatte gidiliyordu o Sansa derelerine bakın  üç tane Fırat üzerine gem vurduğumuz köprülere bakın olmadı gidin batıya doğru Sakal tutan geçidine bakın Köroğlu geçidine bakın Kızıldağ geçidine bakın yolları böldük hayatları birleştirdik, yolları böldük milleti birleştirdik , yolları böldük Türkiye’yi birleştirdik. Yolları böleriz de Türkiye ‘yi böldürtmeyiz bunu herkes böyle bilsin. Saymaya lüzum yok daha liste uzayıp gidiyor. Yapılanlar var daha Araştırma Hastahanesinimi sayayım, ek binasını mı sayayım , modern Adliye Sarayını mı sayayım , 4 yıldızlı otellerimi sayayım daha da  güzel olacak hiç merak etmeyin. Erzincan’a yatırımlar artarak devam edecek. İstanbul’da 500 bine yakın hemşerimiz var onlar evelallah arkamızda onlarla gurur duyuyoruz. İstanbulluların desteği ile eğer belediye başkanı olur isem çok daha güzel hizmetler yapacağız. O halde ne diyoruz 31 Mart’ta Erzincan’da Cemalettin Başsoy’la yola devam dedi

ERZİNCAN’DA HERKES KENDİ HESABINA ÇALIŞIYOR

Binali Yıldırım, sözlerini şu şekilde sürdürdü;  Tamam biz Mhp ile ittifakız ortaklığımız var eyvallah itirazım yok İstanbul’da ben ortak adayım ama Erzincan ortaklıkta yok kafa karıştırmayalım. Erzincan’da herkes kendi hesabına çalışıyor. Her iki adaya da başka adaylar da var ise başarılar diliyorum.Ama  beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda , söylediğimiz tüm şarkılarda bana her şey sizi hatırlatıyor değerli hemşerilerim. O halde beraber yürümeye var mıyız?El ele daha güzel günlere . Bu yeni sanayi sitesinin başlangıcı 1971 açılışı bize nasip oldu. Eksiğini tamamladık nerdeyse bu siteyi başlatanların torunları büyüdü  evlenme çağına geldiler ama hala bitirememişler. Burada 840’ın üzerinde dükkan var şimdi gelirken şurayı gördüm  başkan burayı pırıl pırıl asfalt yapacaksın burası böyle olmaz toz toprak içerisinde  hemşerilerim bunu hak etmiyor. Buranın doğalgazı da yokmuş doğal gazı da hemen bağlıyorlar hayırlı uğurlu olsun. Değerli kardeşlerim elektrikleri yeraltına alınmış daha güzel olacak. Bugün sıkıntılarımız var bu sıkıntıları fırsat bilip milletin kafasını karıştırmaya çalışanlar var sıkıntıları geçmişte de biz çözdük şimdide biz çözeceğiz ilerde de biz çözeceğiz. Ben hepinize çok teşekkür ediyorum Allah yar ve yardımcımız olsun. Şimdi milletin adamı Cumhurbaşkanımızı coşkuyla karşılamaya hazır mısınız? Bugün biliyorsunuz Cumhurbaşkanımızın doğum günü , doğum gününü Erzincan’da geçiriyor bu ne demektir biliyor musunuz. Şimdi bizim ona en büyük hediyemiz 31 Mart’ta Cemalettin Başsoy’u Başkan seçerek vereceğiz. Sağ olun var olun Allah’a emanet olun. Gününüz mübarek, geleceğiniz aydın olsun dedi. Yapılan konuşmaların ardından STK temsilcileri bir toplantı gerçekleştirildi.