Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’dan İstanbul Çıkarması

Erzincanlı siyasetçiler, muhtarlar, STK Temsilcileri Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın seçim kampanyasına destek için adeta İstanbul’u mesken tuttu. Erzincanlılar İstanbul’da faaliyet gösteren dernek ve sivil Toplum kuruluşları ile bir araya gelerek seçimlerin önemine dikkat çekerek hemşerilerinden oy istiyor.

Erzincanlı siyasetçiler, muhtarlar, STK

Haber: İbrahim Gürler

Türkiye 23 Haziran tarihinde yapılacak İstanbul seçimlerine kilitlenmiş durumda. Yenilenen seçimlerde stratejisini sandığa gitmeyen seçmene yönelik hazırlayan Cumhur İttifakı, bu kez işi sıkı tutuyor. İl ve ilçe teşkilatları ile birlikte milletvekilleri adeta İstanbul’a kamp kurdu.

İSTANBUL ÜMMETİN BAŞKENTİ

Cumhur İttifakının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek isteyen AK Parti Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, İstanbul’daki çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul’da toplumun çeşitli kesimleriyle bir araya gelerek, İstanbul’da mega projelerin hayata geçirilmesi için Binali Yıldırım’a destek istedi.

Dünya markası bir şehre Binali Yıldırım gibi marka bir ismin yakışacağını belirten Milletvekili Burhan Çakır,  “Vizyonu çok geniş, hayatı tecrübeyle dolu. Yaptıkları zaten yapacaklarının teminatı olduğunu bildiğimiz, İstanbul ve Türkiye genelinde devasa projelere imza atan bir isim Binali Bey. Bu seçim yalnızca İstanbul’u ilgilendiren bir seçim değildir, İstanbul ümmetin başkentidir diye konuştu.

SEÇİMLERİN ÖNEMİNİ ANLATIP DESTEK İSTİYORUZ

İstanbul’da düzenlenen programlara katılan AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, “İstanbul’da sık sık vekillerimiz, belediye başkanlarımız ve teşkilattaki yönetici arkadaşlarımız ile İstanbul’a gelerek Sayın Yıldırım’ın seçim çalışmalarına destek olduk.  Gerek Belediye başkanlarımız gerekse Milletvekillerimizle dernek ve vakıflar aracılığı ile seçmene ulaşıyoruz. Bizler burada ki hemşehrilerimize akrabalarımıza seçimlerin önemini anlatıp destek istiyoruz dedi.

ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ SONUNA KADAR GÖSTERECEĞİZ

Otlukbeli ilçesi MHP ‘li Belediye Başkanı Yusuf Tektaş ise açıklamasında 23 Haziran seçimleri için partili arkadaşlarımızla birlikte  her yerde bu seçimlerin önemine değinerek ülke üzerine oynanan oyunlara dikkat çekiyoruz. Bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin almış olduğu karar doğrultusunda hareket edip Cumhur ittifakı adayımız Binali Yıldırım’ın kazanması için elimizden gelen gayreti sonuna kadar göstereceğiz. Hemşerilerimizin desteklerini bekliyoruz.

BU YOLDA HER ZAMAN YANINDAYIZ

23 Haziran’da gerçekleştirilecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın seçim kampanyasına destek vermek amacıyla İstanbul’a giden Otlukbeli İl Genel Meclis üyesi Recep Gündüz buradaki çalışmalarını sürdürüyor.

Cumhuriyet Tarihinin en önemli projelerini hayata geçiren Binali Yıldırım’ın Türk Milleti tarafından her zaman vefalı, cesaretli ve vatan sevdalısı biri olarak hatırlayacağını söyleyen İl Genel Meclis üyesi Recep Gündüz, Milletimizin Binali Yıldırım’ı tarihe geçen büyük eserlerinden, hayatı kolaylaştıran dev yatırımlarından bildiğini kaydeden Gündüz ” Sadece İstanbullular değil tüm Türkiye onu Marmaray’dan, 3. Havalimanı’ndan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden, Konak Tüneli’nden, hızlı trenlerden, bölünmüş yollardan ve daha nice hizmetlerden biliyor. Milletimiz Binali Yıldırım’ı vefasıyla biliyor, cesaretli ve vatan sevdalısı yapısıyla biliyor. Bugüne kadar hiçbir sorumluluktan kaçmadığı gibi, istikrarını da bozmadı. Onun için esas olan mutlu millet, adalet, halka ve hakka hizmet olmuştur. Şimdi böyle bir insan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Yürüdüğü yolda ilahi bir mana ve maksatla hesap kitap yapmadan herkesi sarıp sarmalayan, naif kişiliği, insani dokunuşu, ülkemize kazandırdığı büyük hizmetleri ile milletimizin belleğinde asırlarca hep hayırla hatırlanacak Sayın Binali Yıldırım’ın bu yolda her zaman yanındayız.” diye konuştu.