Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsmail Taş: Erzincan'da Seçim CHP ile AK Parti arasındadır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzincan Belediye Başkan Adayı İsmail Taş, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin değerlendirmesini yaparak bu seçim AK Parti ile CHP arasında geçecektir dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Haber: İbrahim Gürler 

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde son günlere girilirken adaylar da çalışmalarına hız verdi.

İNSANI MERKEZE KOYARIZ

Yürüttüğü çalışmalar hakkında açıklamada bulunan CHP Erzincan Belediye Başkan Adayı İsmail Taş, şu ifadelere yer verdi; Benim Erzincan Belediye Başkan adaylığım ilk açıklanan illerden biri oldu. Daha önce Bakırköy Belediye Başkan Yardımcılığı, Encümen Başkanlığı, İmar Komisyonu Başkanlığı ve Kültür Sanat Komisyonunda bir çok projelere imza attık.  Adaylığım açıklandıktan hemen sonra bütün teknik arkadaşlarımla birlikte özellikle içinde sanat tarihçisi dahil, sosyolog dahil, 10-15 kişilik bir kadroyla Erzincan’ın bütün sokaklarına dağıldık ve yaklaşık 1.5 ay kenti dinlemekle geçirdik. Kentin ana sorunu, öğrencinin sorunu, çiftçinin sorunu memurun sorunu nu dinledik.  Biz bu kente neler katabiliriz bunun çabası içerisinde olduk. Daha sonra planlama boyutuna geçtik ve önceliklerini sıraladık. Biz her şey den önce insanı merkeze koyarız. Erzincan’da herkesin sorunlarını çözmek için varız dedi.

Dün Cumhuriyet meydanında yaşanan saldırı olayına da değinen İsmail Taş, ‘’Cumhuriyet Meydanında bulunan standımıza bir bayanın saldırması talihsiz bir olaydır. Bunun provokatif bir olay olduğunu çok net okuyabiliyoruz, bunu yönlendirenler var’’ dedi.

CHP VE İYİ PARTİ SEÇMENİ SON DERECE KARARLIDIR

CHP adayı İsmail Taş,  yapılan anketlere de değinerek, ‘‘Biz şimdiye kadar 3 kez anket yaptık, en son 15 Mart tarihinde büyük Firmaya yaptığımız anket. Burada MHP’nin çok şanslı olabilme ihtimalini düşünmüyorum. büyük olasılıkla bizim yarışımız AK Parti ile bizim aramızda geçecektir. Buda gösteriyor ki bizim çok rahatlıkla bu dönem 31 Marttan sonra hep birlikte baharı kutlayacağız.  

MHP burada kazanma ihtimalini görebilse yani benim seçmenlerimin üzerine sürekli provokatif bir şeylere girmez. Benim seçmenin son derce bilinçli bir seçmen, benim seçmenim gerçekten  bilgi beceri, donanımlı, yeterlilik, liyakat, sahibi insanların yanında olur, CHP ve İYİ Parti seçmeni son derece akılcı, son derece bilinçli, son derece kararlıdır. Zaten verilerde de görüyoruz, biz bilimsel olarak açıklarız, yani öyle söylemsel olarak değil. Gerçekçi olmak gerekiyorsa kusura bakmasınlar,  artık 1 Nisan hayırlı olsun’’ dedi.