Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsmail Taş Projelerini anlatıyor

CHP Erzincan Belediye Başkan Adayı İsmail Taş, düzenlediği mahalle toplantılarında, görseller ve videolardan oluşturduğu sunum eşliğinde projelerini anlatıyor.

CHP Erzincan Belediye Başkan

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Taş, mimar olmasından kaynaklanan farkı ortaya koydu. Proje tanıtım toplantılarında özellikle Buğday Meydanı, Kızılay, Hocabey ve Taksim Mahalleleri Kentsel Dönüşüm projeleri ile Cumhuriyet Meydanı yayalaştırma ve trafiğin yeraltına alınmasına ilişkin projeleri yoğun ilgi gördü. Mimari çizimler ve 3 boyutlu animasyonlardan oluşan proje tanıtım videoları, İsmail Taş’ın projelerinin ayağı yere basan, gerçekçi ve hesaplanmış projeler olduğunu da gösteriyor.

İsmail Taş proje tanıtım toplantısının ardından yaptığı açıklamada “Biz Erzincan’ı sorumlu ve sosyal belediyecilik anlayışı ile yönetmeye adayız ve bu konuda iddialıyız. Düzenlediğimiz toplantılarda, her gün sokaklarda ve kahvehanelerde vatandaşlarla yaptığımız sohbetlerde, kurum ve esnaf ziyaretlerimizde, halkımızın büyük desteğini ve onların da bize olan güven ve inancını hissediyoruz. Bu anlayışımızı vatandaşlarımıza “Afet Yönetimi”, “E-Belediyecilik”, “Sosyal Sorumluluk”, “Kent Ekonomisi”, “Kent İçi Ulaşım”, “Eğitim, Kültür, Sanat ve Turizm” ve “Kentsel Tasarım” başlıkları altında topladığımız projelerimizle anlatıyoruz. Böylece projelerimiz hakkında daha detaylı bilgi edinen vatandaşlarımız, ne kadar gerçekçi, donanımlı ve hazır olduğumuzu kendi gözleriyle görerek bize daha çok inanıyor. Biz de bu güveni hissettikçe, çalışmalarımızı daha azimli, kararlı ve enerjik sürdürüyoruz. Proje ekibimizin üzerinde çalıştığı yeni projelerimizi de önümüzdeki günlerde basın ve halkımızla paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.