Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti’den Depremzedelere Destek

İYİ Parti Erzincan İl Başkanı Ümit Özker, ‘‘Erzincan Valiliği tarafından Elazığ ve Malatya depremzedeleri için başlatılan yardım kampanyasına İYİ Parti İl teşkilatı olarak destek olacağımız sözünü verdik’’ dedi.

İYİ Parti Erzincan İl

Haber: İbrahim Gürler

24 Ocak günü Elazığ‘da meydana gelen 6.8’lik depremin ardından 41 vatandaş hayatını kaybetmiş, 1.607 vatandaş ise yaralanmıştı.

İYİ PARTİ’NİN GELENEĞİNDE ACILAR ÜZERİNE SİYASET YOKTUR

İYİ Parti Erzincan İl Başkanı Ümit Özker, yaptığı açıklamada; “Elazığ ve Malatya’da deprem felaketinde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Cenabı Allah’tan rahmet yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Depremin hemen ertesi sabahı genel başkanımızın bizzat talimatıyla il başkanları olarak bizde Elazığ’a komşuluk görevini yaparak onların dertleriyle acılarını paylaştık. Dertlerini dinledik onlara yardımcı olmaya elimizden geldiği kadar çalıştık. Ertesi gün Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendi deprem bölgesine intikal ettiler. Malatya ve Elazığ illerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza taziyelerini sundular. Yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini sundular. Deprem çalışmalarını enkaz kaldırma çalışmaları yerinde incelediler. Tespitlerde bulundular. İYİ Parti olarak biz Elazığ-Malatya da asla siyaset yapmadık. Çünkü orası siyasetin yeri değildir. Acılar üzerine siyaset İYİ Parti’nin geleneğinde değil arkadaşlar ama asıl önemli olan bundan sonrasıdır dedi.

DEPREMZEDELERİN  HALİNDEN EN İYİ ERZİNCANLILAR ANLAR

İl Başkanı Ümit Özker,  ‘‘Bizler Erzincan olarak İYİ Parti Erzincan teşkilat olarak merkez ilçe başkanlığımız bünyesinde yardım masası oluşturduk. Bu yardım masasında komşumuz olan Malatya ve Elazığ’daki vatandaşlarımıza partilerimizin Elinden geldiği kadar yardım yapmasını bekliyoruz. Aynı zamanda Valiliğimiz kanalıyla sivil toplum temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri yapmış olduğumuz toplantıda Erzincan olarak depremzedelere nakdi yardım yapılması hususunda anlaşmaya vardık. Bizler de İYİ Parti il teşkilatı olarak bir yardım kampanyasına destek olacağımız sözünü verdik. İnanıyorum ki depremin acısını en çok yaşayan Erzincanlılar o depremzedelerin de halinden en iyi anlayanlardır. Erzincan halkı valiliğimizin açmış olduğu hesaplara gerekli hassasiyeti göstererek onların ihtiyaçlarını en iyi şekilde değerlendirecektir. Erzincanlı kendisine yakışanı mutlaka yapacaktır.

YERELDE DE BİR SÜRÜ İFTİRAYA UĞRADIK

 İYİ Parti olarak kurulduğumuz günden bu güne kadar artılı bir siyaset anlayışı içerisinde olmaya gayret gösterdik. Kutuplaşan siyasi atmosferde gerilimin katılaşmanın kutuplaşmanın ötekileştirmenin hiçbir zaman tarafı olmadık. Biz toplumumuzun, milletimizin  ve vatanımızın faydasına yararlı olan her türlü eylem tasarı kanunda destekçisi olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Ancak toplumumuzu ve milletimizin faydasına olmadığını düşündüğümüz her türlü eyleminde karşısında olacağınızı bilinmesini istiyoruz. Yerelde de bir sürü iftiraya,  suçlamayı rağmen bizler İYİ Parti Erzincan İl teşkilatı olarak hiçbir siyasi grupla parti ile toplum örgütleriyle münazaraya çatışmaya kutuplaşmaya girmedik ve bundan sonra da girmeyeceğiz. Biz siyasetten hep pozitif tarafında olacağız. Çünkü biz millete hizmet etmek için varız. Erzincan içinde halkımıza hemşerilerimize yaşanabilir bir kent huzurlu bir gelecek sunmak için çalışmaktayız” dedi.