Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karaman: Parti Kuracaklarmış Kursunlar

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, , yeni parti kurma çalışmalarına başlayan isimlere tepki göstererek, " Türkiye’nin siyasi tarihi, milletin sinesinden uzak kurulan tüm partilerin acı sonlarına şahitlik etti. Düne kadar sustukları her şeyi bugün eleştirir oldular, parti kuracaklarmış, kursunlar, onların nankörlükleri varsa bizim vefamız var’’ dedi.

AK Parti Erzincan Milletvekili

Haber: İbrahim Gürler 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzincan İl Başkanlığı tarafından hafta sonu ‘İl Danışma Meclisi Toplantısı’ gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda partilere seslenen AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, yeni parti kurma çalışmalarına başlayan isimlere tepki gösterdi. Karaman,  Türkiye zor zamanlardan geçiyor. Güney sınırımızda başlattığımız art arda harekatlarla bir yandan sahada öte yandan masada zaferler kazanıyoruz.

RECEP TAYYİP ERDOĞANIMIZ VAR

Ama bu zaferlerin bedelini bizden ekonomik ve sosyal bedellerle çıkarmak isteyen küresel güçlerin salvolarıyla uğraşıyoruz. Tabii biz dışarıdan vurulmak istenen darbelere alışığız. İçeriden gelenler ise, canımızı yakar ama evellallah bizleri yıkmaz.

Bugüne kadar sahip oldukları tüm makam ve mevkileri Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin gölgesinde edinenler şimdi ne yapıyor?  parti kuracaklarmış, kursunlar, onların nankörlükleri varsa bizim vefamız var. 

İŞTE MEYDAN, BUYURSUNLAR

Onların bir planları varsa Allah’ında bir planı var. Onların ABD’de Avrupa’da güvendiği isimler varsa bizim liderimiz, Recep Tayyip Erdoğanımız var.

İşte meydan, buyursunlar, Türkiye’nin siyasi tarihi, milletin sinesinden uzak kurulan tüm partilerin acı sonlarına şahitlik etti. Düne kadar sustukları her şeyi bugün eleştirir oldular. Ya dün dürüst değildiniz; bildiklerinize rağmen susuyordunuz, ya da bugün dürüst değilsiniz, tezvirat yapıyorsunuz.

Kimler geldi geçti AK Parti treninden inen, her birisi trenden indiğinde başta malum medya çevreleri tantana kopardı. Ne diyorlardı? AK Parti bölünecek, AK Parti’de çatlak falan filan, AK Parti ise her defasında oyunu arttırarak iktidar oldu.

Kerameti kendinde görenlerin bir kez daha kaybedeceği, AK Parti teşkilatlarının moralini bozmaya çalışanların sükutu hayale uğrayacağı yeni bir döneme giriyoruz dedi.