Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP heyetinden EGC’ye ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzincan İl Genel Meclis üyesi adayları Sakin Sönmez ve Hüseyin İlter, Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Derneğini ziyaret ederek Başkan Barış Yalçınkaya ve üyeler ile bir süre sohbet ettiler.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Haber: İbrahim Gürler 

Ziyarette bir açıklama yapan MHP İl Genel Meclis üyesi adayı Hüseyin İlter; “31 Mart yerel seçimleri dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan İl Genel Meclis üyesi adayları olarak Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Derneğini ziyaret kendileri ile görüş alışverişinde bulunduk. Bu seçimlerin ilimize memleketimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Bizler Erzincan’ın ve köylerimizin sorunlarını gayet iyi biliyoruz. Seçim sürecinde de köylerimiz de merkezde halkımız ile bir araya gelerek sorunlarını dinledik. Bizden önceki meclis üyesi arkadaşlarımızın bıraktığı yerden Erzincan’a hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

MHP İl Genel Meclis üyesi adayı Sakin Sönmez’de, seçimlerin Erzincan için hayırlı olmasını dileyerek; “31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kaldı. Seçim öncesi çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu seçimlerin ilimize memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Bizleri ağırlayan Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Derneğine teşekkür ederim. Sözümüz var bu memlekete hizmet etmek. Bu sözümüzü yerine getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.