Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Necmettin Ünal adaylığını açıkladı

Erzincan’ın tanınan simalarından olan Necmettin Ünal, Demokrat Parti (DP)’den Erzincan İl Genel Meclis Üyesi adayı oldu.

Erzincan’ın tanınan simalarından olan

Haber: İbrahim Gürler 

Demokrat Parti Erzincan İl Başkanlığında düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan Demokrat Parti Erzincan İl Başkanı İlyas Kavuş, İl Genel meclis Üyesi adaylarını tanıtmak ve yönetim kurulu arkadaşlarımız da beraber çalışmaları anlatmak için toplanmış bulunuyoruz, Adaylarımızın Erzincan’a Türkiye’ye ve milletimize hayırlı uğurlu olması ve hayırlı çalışmalar yapmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyoruz.  Demokrat Parti olarak memleketimizin milletimizin vatanımızın bayrağımızın birlik ve beraberliğimizin bozulmaması için duacıyız dedi.

31 Mart mahalli idareler seçimlerinde aday listemiz şu sıralaması şöyle olmuştur diyen Kavuş, ”Birinci sıra adayımız Necmettin Ünal,  2. Sıra adayımız Muhammed Mustafa Akar,  3 sıra adayımız Mecit Yüce,  4 sıra adayımız Kenan Tan,  5 sırada adayımız Habip Yıldız,  6.  Sıra adayımız Sadettin Sarıgül’dür ayrıca Tercan İl Genel Melis Üyesi adayımı, Hasan Uğuz’dur tekrardan adaylarımız Erzincan’a vatana ve millete hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Demokrat Parti Erzincan İl Genel Meclis Üyesi 1. Sıra adayı Necmettin Ünal ise açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ”Sizlerin de bildiği gibi 31 Mart itibariyle Türkiye genelinde olduğu gibi Erzincan’da da belediye başkanlığı belediye meclis üyelikleri il genel meclis üyelikleri ve Muhtarlık seçimleri olacak.  Biz de 31 Mart seçimlerine Demokrat Parti olarak İl Genel Meclis üyesi adaylarının tespitini yaptık ve Yüksek Seçim Kurulu’na Yaptık müracaatını yaptık ve bugün de Demokrat Parti’yi bu arkadaşlarımızla beraber ziyaret ettik Erzincan’da ki mahalli idareler seçimlerinin Türkiye genelinde olduğu gibi ülkemizde Erzincan’ımıza tüm dedelerimize ilçelerimize hayırlara vesile olmasını Cenabı Haktan diliyor teşekkür ediyorum” dedi.