Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Refahiye'de Seçim İptal mi ?

Erzincan’ın Refahiye ilçesinde 31 Mart 2019 tarihinde yapılan seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinin (MHP) belediye başkanlığı seçiminin iptaline yönelik yapılan başvuruyu değerlendirmek üzere toplanan İlçe Seçim Kurulu yaptığı toplantıda karar veremedi.

Erzincan’ın Refahiye ilçesinde 31

Haber: İbrahim Gürler

Refahiye Belediye Başkanlığı seçiminin iptaline ilişkin AK Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci bir açıklama yaparak konunun takipçisi olduklarını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci Refahiye’de seçimin iptaline ilişkin İlçe Seçim Kuruluna yapılan müracaatı değerlendirerek şu ifadeler de bulundu “31 mart 2019 Mahalli İdareler Yerel seçimlerinde Refahiye belediye başkanlığı seçiminin iptaline ilişkin ilçe seçim kuruluna siyasi bir parti tarafından talepte bulunulmuştur.

HUKUKİ SÜRECE SAYGILIYIZ GEREKLİ GİRİŞİMLERİ YAPACAĞIZ

 Bizde AK Parti olarak ilçe seçim kurulunun toplantısı sonucu alacağı kararı beklemekteyiz. Hukuki sürece saygılıyız çıkacak karara göre gerekli girişimleri yapacağız. İlçe Seçim Kurulu bu gün yaptığı toplantıda karar verememiştir. Ancak ilçe seçim kurulu talebi ret de edebilir ilçede seçimleri iptal etme gibi bir durumda söz konusu. Alınacak karar doğrultusunda gerekli adımları atacağız. İl, ilçe ile tüm teşkilatımız ve avukatlarımız konu ile ilgili takiplerini yapıyorlar. Kurulun 4 Nisan Perşembe günü tekrar toplanmasını bekliyoruz.” Dedi.