Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sarıgül: "Erzincan'ın Sesi Daha Gür Çıkacak"

CHP Erzincan Milletvekili adayı Mustafa Sarıgül, sürdürdüğü seçim kampanyası çerçevesinde Kemah ilçesine ziyaret gerçekleştirdi. Sarıgül burada yaptığı açıklamada “Erzincan son 20 gündür Türkiye’nin gündemine nasıl girdiyse bundan sonra hep gündemde olacak. Erzincan’ın sesi artık daha gür çıkacak. Erzincan konuşulur olacak” dedi

CHP Erzincan Milletvekili adayı

CHP Erzincan Milletvekili Adayı Mustafa Sarıgül, Kemah’ta yoğun ilgi ile karşılandı. Sarıgül burada yaptığı açıklamada “Milletvekilliği yaptım. Belediye başkanlığı yaptım. Hiçbir parti farkı gözetmeden herkesi kucakladım. Sadece bir şey sordum: “Hemşerim sana nasıl yardımcı olabilirim?”

Partiler arasında ayrım yaparsam, Kemah için Erzincan için faydalı olmayacaksam rabbim bana bu görevleri kısmet etmesin.

Bütün inançlara saygı gösterdim. “Ramazan ayı da bizim, Muharrem ayı da bizim, başı açık kardeşim de bizim başı kapalı kardeşim de bizim,” dedim. Ramazan ayında ve Muharrem ayında ne diyoruz? “Veren al alan elden üstündür.” Ne diyoruz? “İncinsen de incitme” Ne diyoruz? düşmanınızın bile insan olduğunu unutmayın.” Ne diyoruz? “Size ağır gelen sözü başkasına söylemeyin.”Ben milletvekili olmaya değil, yaşlıların evladı, küçüklerin abisi, büyüklerin kardeşi olmaya geldim.

ERZİNCAN KONUŞULUR OLACAK

Yüreği insan sevgiyle dolu Doktor Ufuk Aktaş’la güzel işler yapacağız. Erzurum ile Sivas arasına sıkışmış bir Erzincan’a razı değiliz. Erzincan son 20 gündür Türkiye’nin gündemine nasıl girdiyse bundan sonra hep gündemde olacak. Erzincan’ın sesi artık daha gür çıkacak. Erzincan konuşulur olacak.Kemah’ın doğal dokusunu hiç bozmayacağız. Kemah’ımızı tarihine, kültürüne ve çevreye zarar vermeden turizmde çok ileri noktaya taşıyacağım.Erzincan’ı TBMM’de en iyi biçimde temsil edeceğim. Erzincan’da sevgi kazanacak, Erzincan kazanacak, Kazanan Türkiye olacak” diye konuştu.