Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sarıgül Ramazan Bayramını kutladı

CHP Erzincan Milletvekili Adayı Mustafa Sarıgül, Ramazan Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada “Bugün kardeşliğe, sevgiye, hoşgörüye, şefkat ve merhamete her zamankinden daha çok ihtiyacımız var” dedi.

CHP Erzincan Milletvekili Adayı

Mustafa Sarıgül, Ramazan Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Değerli hemşerilerim, Mübarek Ramazan ayına veda ettik. Allah’ım tuttuğunuz oruçları, yaptığınız hayırları ve ibadetleri kabul etsin. Birlik beraberlik içinde nice bayramlar görebilmeyi Allah’ım hepimize nasip etsin. Yüce dinimiz bayramların, dargınlıkların, kırgınlıkların aşıldığı, sevgi, hoşgörü, dayanışma ve yardımlaşmanın arttığı günler olmasını emreder.  Bugün kardeşliğe, sevgiye, hoşgörüye, şefkat ve merhamete her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Ben de bu vesileyle, bütün hemşerilerimi sevgiyle, muhabbetle kucaklaşmaya çağırıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, bütün hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı kutluyor; bir evladınız bir kardeşiniz olarak büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum. Vatanı için, bayrağı için, toprağa düşmüş tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum.

Ramazan Bayramı’nın, Erzincan’ımız için, ülkemiz için, İslam alemi ve insanlık için kardeşlik ve dayanışmaya vesile olmasını Allah’ımdan niyaz ediyorum.  Sevdiklerinizle, ailelerinizle güzel bir bayram geçirmenizi diliyor, hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum dedi.