Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Süleyman Karaman Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti

Ak Parti Milletvekili Süleyman Karaman Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti.

Ak Parti Milletvekili Süleyman

AK Parti Milletvekili Süleyman Karaman, Milletvekili Adayı Mehmet Cavit Şireci ve partililer gazeteciler Cemiyetini ziyaret ettiler. Heyet, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Barış Yalçınkaya ve cemiyet üyeleri tarafından cemiyet binası önünde karşılandı.

Süleyman Karaman ve Mehmet Cavit Şireci önümüzdeki 5 yıla ait projeler ve geçmiş döneme ait yatırımlar hakkında basın mensuplarına bilgi verdiler.

Ülke genelinde yürütülen ve tamamlanan dev projeler hakkında gazetecilere bilgi veren Karaman, Türkiyenin bu süreçte her kulvarda lider yatırımlara imza attığını belirtti. Ülkenin salgın ve ekonomik krizlere rağmen büyümesinin durmadığına vurgu yapıldı.

Karaman sözlerini  şöyle sürdürdü: “Sadece son bir hafta içindeki gündeme bakın. TOGG, Savunma sanayi yatırımları, yerli doğalgaz, TCG Anadolu, yerli uydu İmece, Altay Tankı. Bu gün bir şey daha oldu. Hürjet test uçuşunu yapmak üzere ilk kez havalandı. Bunların her biri mega projeler. Her biri gündemi günlerce meşgul edecek projeler. Ama o kadar çok mega projemiz var ki sadece birer cümle ile zikredip geçmek zorunda kalıyoruz.  Bu ülkede hizmeti AK Parti getrdi. Yine AK Parti getirecek.”

Daha sonra gazeteciler ile ikramlar eşliğinde bir süre sohbet edildi.