Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yaşar Kaya CHP İl Başkanlığına talip oldu

5 Şubat 2020 tarihinde yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi 12. Olağan İl Kongresinde Yaşar Kaya, İl Başkanlığı'na adaylığını açıkladı. Kaya, ‘‘İki dönemdir Erzincan' da seçilemeyen Milletvekilimizi tekrar Erzincan' a kazandırmak için aday olduğunu ifade ederek bizimle "Umutlar Yeşerecek, Erzincan Kazanacak" dedi.

5 Şubat 2020 tarihinde

Ulalar eski Belediye Başkanı Yaşar Kaya, CHP İl Başkanlığına adaylığını açıkladı. Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan İl Başkanlığında yapılan adaylık açıklamasına CHP Erzincan İl Başkanı Ayhan Doğan, Merkez İlçe Başkanı Ali Aras ve çok sayıda partili katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi’ne hizmet etmek için Erzincan İl Başkanlığı’na adayım diyen Yaşar Kaya, yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi. Kaya; “Demokratik, laik ve sosyal hukuk devletini tüm kurumları ile inşa etmek ancak Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ile mümkündür.

ERZİNCAN’ A DAHA ETKİN HİZMET ETMEK İÇİN ADAYIM

Ben, Cumhuriyet Halk Partisinin iktidar olma mücadelesine Erzincan’da güç katmak, demokratik, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla partimizi Erzincan’ da her alanda güçlü temsil etmek, halkımızın ve partililerimizin talebi, halkımıza ve partimize karşı olan sorumluluğun gereğini yerine getirmek için, 5 Şubat 2020 tarihinde yapılacak olan 12. olağan İl Kongresinde Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan İl Başkanlığına adayım. Bürokrasi ve siyasetteki deneyimimi, projeci ve teknik uzmanlığımı belediye başkanlığı pratiğimde olduğu gibi Cumhuriyet Halk Partisine ve tüm Erzincan’ a daha etkin hizmet etmek için adayım.

HALKIN PARTİSİNİ ERZİNCAN’ DA HALKLA BULUŞTURMAK İÇİN ADAYIM

Partiyi tek adam anlayışı ile değil, kolektif ekip anlayışı ve ortak akıl ile il, ilçe, gençlik ve kadın kolları örgütleri ile uyumlu olarak çalışmak için adayım. Parti içi seçimlerinin tüzüğe uygun olarak şeffaf bir şekilde yapılmasını sağlamak, mahalle ve köy delege seçimlerinde delege yazan değil, delegenin sandıkta seçilmesini sağlamak için adayım. Milletvekili adayını atayan değil, üyenin sandıkta adayını seçmesi yani önseçim yapılması için adayım. Parti içi demokrasiyi işletmek, kişi eksenli değil, toplumsal eksenli ve kurumsal siyaset anlayışını ve ahlakını Erzincan da hakim kılmak için adayım, ilçe Örgütlerini seçimlerde kaderi ile baş başa bırakan değil, onlarla sürekli koordineli olarak çalışmak ve her ilçede partimize ilçe banası mülkiyetini kazandırmak için adayım.

UMUTLAR YEŞERECEK, ERZİNCAN KAZANACAK

İki dönemdir Erzincan’ da seçilemeyen Milletvekilimizi tekrar Erzincan’ a kazandırmak, 2019 Yerel Seçimlerinde İl Genel Meclisi düzeyinde 3.ncü olan partimizi 1’nci parti yapmak için adayım. Ben ne olacağım diye değil, Biz ne olcağız demek için adayım. Halkın Partisini Erzincan’ da halkla buluşturmak için adayım. Kıymetli Cumhuriyet Halk Partililer, bizimle “Umutlar Yeşerecek, Erzincan Kazanacak” dedi. Yapılan açıklamanın ardından Yaşar Kaya Partilerin tebrikleri kabul etti.