Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

13 Şubatta Hizmette

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi 250 yataklı ek hizmet binası Erzincan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102'nci yıldönümü olan 13 Şubat 2020 tarihinde hizmete açılıyor.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi

Haber: İbrahim Gürler 

Açılış öncesi son çalışmaları yakından takip eden Erzincan İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Erkan Hirik hastanenin son durumu hakkında yetkililerden bilgiler aldı. 250 yataklı ek hizmet binasını gezerek yapılan düzenlemeleri inceleyen Müdür Hirik’e Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Babürşah Taşlı, Hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Orhan Çimen ve hastane yöneticileri eşlik etti.

Erzincan İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Erkan Hirik “Erzincan’da hasta ve hasta yakınlarının ihtiyaç ve beklentileri göz önünde bulundurulduğunun hasta bakımı ve yönetim standartlarında sürekli iyileşmeyi sağlamak üzere hastalara saygın, temiz, güvenilir bir ortamda yüksek kalitede hizmet vermek amacıyla inşa edilen 250 yataklı Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ait ek hizmet binasını, 13 Şubat 2020 tarihinde hizmete açılacağı belirtti.