Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Babe Stop Akn

Dermokozmetik bakım markası olan Babe, Babe Stop Akn serisi ile akneye eğilimli olan hem yağlı hem de karma cilt tipleri için özel olarak hazırlanmış olan bakım serisidir.

Bu haberin fotoğrafı yok

Babe Stop Akn Nedir?



            Dermokozmetik bakım markası olan Babe, serisi ile akneye eğilimli olan hem yağlı hem de karma cilt tipleri için özel olarak hazırlanmış olan bakım serisidir. Bu bakım serisinin içinde cilt temizleme jeli, losyon ve tonik yanında, matlaştırıcı, nemlendirici, peeling, yenileyici krem, kurutucu jel ve maske gibi ek ürünler de yer almaktadır.



 Babe Stop Akn Ürününün Özellikleri ve Faydaları



            Yağlı ve akneli olan ciltlerde arındırıcı bir etki yaratan Babe Stop Akn, peeling etkisi sayesinde cildin düzelmesine yardımcı olur. Gözeneklerin açılmasını ve bu sayede temizlenmesini sağlayan Babe Stop Akn, sebum üretimini de dengelemeye fayda sağlar. Cildi soyma gibi bir etki yaratan Babe Stop Akn, ciltteki pürüzlerin giderilmesinde etkilidir. İçeriğinde bulunan Salicylic Acid, Cytobiol Bardane, Biotin, Niacinamide, Çinko ve E vitamini sayesinde kullananların cildini besleme özelliği bulunan Babe Stop Akn, yağlı, karma ve komendolu cilt tiplerinde peeling etkisi yaratan bir kremdir.



            Arındırıcı bir özelliği olan Babe Stop Akn krem gözenekleri temizleyerek aşırı şekildeki yağ salınımlarını düzenlemektedir. Cildi besleyen , kullanıcıların pürüzsüz bir cilde kavuşmalarına yardım eder. Kullananların cilt nem dengesini koruyan Babe Stop Akn, buna ilaveten vildi dış etkenlerden de korumaktadır. Cildi temizlemek için kullanılan diğer ürünlerin de etkisini artırır. Her ciltte bulunan koruyucu bariyer özelliğini güçlendiren Babe Stop Akn, cildi yeniden doğal olan korumasına kavuşturmaktadır.



            Zengin bir içeriğe sahip olan Babe Stop Akn, ciltteki ölü katmanlardan kurtulmaya yardım eder. Bu sayede cildin daha sağlıklı görünmesini sağlayan Babe Stop Akn, cildin taze bir görüntü elde etmesine yardım eder.



            Peeling etkisi de bulunan Babe Stop Akn, cildi derinlemesine temizleyerek kirlerin, yağ fazlalarının ve ciltteki ölü tabakaların arınmasını sağlar. Bu sayede pürüzsüz bir cilt kazandırır. Cildi koruyan bir özelliği olan Babe Stop Akn krem, yaşlanma belirtilerinin de gecikmesine yardımcı olur. Akne izlerinin azalmasına da destek olan Babe Stop Akn, katman yenilenmesine yardım eder.



 Kullanım Şekli



            Nemli cilde parmak uçları ile masaj yapılarak uygulanır. Göz çevresine dikkat edilmelidir. Haftada 2 – 3 kez kullanım için uygundur.