Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dünya Kanser Gününde moral depoladılar

Erzincan Yeni Hayat Kanserle Mücadele Derneği üyeleri 4 Şubat Dünya Kanser Günü olması sebebiyle 4 Şubatı en moralli ve en eğlenceli bir şekilde canlı müzik eşliğinde güle oynaya gerçekleştirdiler.

Erzincan Yeni Hayat Kanserle

Kanser değil biz güçlüyüz temasıyla yola çıkan Yeni hayat Kanserle Mücadele Derneği  üyeleri  4 Şubat Dünya Kanser Gününde doyasıya eğlendiler. Yeni hayat Kanserle Mücadele Derneği  Başkanı Hülya Akpunar, düzenlenen etkinlik hakkında bilgiler vererek, şu ifadelerde bulundu  kanseri yenmenin en başlıca temellerinden birisi olan moral’i biz yeni hayat kanserle mücadele derneği olarak her zaman hastalarımıza vermeye çalışıyoruz. bu yıl da 4 şubatı en moralli ve en eğlenceli bir şekilde canlı müzik eşliğinde güle oynaya gerçekleştirdik.
Derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar yaptığımız her etkinlikte yoğun ilgi gördük bu doğru yolda olduğumuzu hedefimize emin adımlarla ilerleyip farkındalığı giderek artırdığımızı ve erken teşhisin ne kadar önemli olduğunu göstermeye çalıştığımızdır dedi. 

 ERKEN TEŞHİS HAYAT KURTAR

Buradan taramalarını hiç yaptırmamış veya düzenli yaptırmayan kadınlarımıza en yakın zamanda aile hekimlerine veya KETEM’e başvurmaları için çağrıda bulunan Akpunar, ‘‘Unutmayın; erken tanı hayat kurtarır. Sağlıklı yaşam ve düzenli taramayla kanser önlenebilir bir hastalıktır, programa katılan değerli konuklarımıza teşekkür ediyoruz saygılar sunuyoruz’’ dedi.