Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eczacılık Günü'nün 181.Yılı Kutlu Olsun

Türk Eczacıları Birliği Erzincan İl Temsilcisi Ecz. Burak Sarıkaya 14 Mayıs Eczacılık Günü nedeniyle açıklamada bulunarak sağlık sektöründe hastaların tedavi yöntemlerine kolay ulaşmasını sağlamak üzere kamu sağlığını önceleyerek hizmet veren eczacılık mesleğinin ülkemiz nezdinde bilimsel ve akademik kimliğe bürünmesinin 181. Yılını buruk bir şekilde kutluyoruz dedi.

Türk Eczacıları Birliği Erzincan

Haber: İbrahim Gürler

14 Mayıs Eczacılık Günü nedeniyle açıklamada bulunan Türk Eczacıları Birliği Erzincan İl Temsilcisi Ecz. Burak Sarıkaya şu ifadelere yer verdi; ‘‘Malum olduğu üzere ülkemiz ve tüm dünyada radikal tedbirlerin alınmasına ve hem sosyal hem de çalışma hayatında köklü değişikliklere neden olan Kovid19 pandemisinin gölgesinde bir 14 Mayıs geçiriyoruz.

Bilimsel eczacılığın kuruluşunun 181. yılında, şuan içinde bulunduğumuz Kovid’le mücadele sürecinde de herkesin şahit olduğu gibi halk sağlığının korunmasında birinci basamak sağlık hizmetini cansiparane sunan ve sağlıkta-hastalıkta fedakarca eczanede, hastanede, üniversitede, endüstride veya kurumda görevinin başında olan tüm meslektaşlarımın “14 Mayıs Eczacılar Günü” nü içtenlikle kutlar meslek hayatlarında sağlıklı başarılı yıllar dilerim. Ayrıca Kovid le mücadele sürecinde ahirete intikal eden meslektaşlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarının mekanlarının Cennet olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim. Sağlıkla kalın, eczacınız hep yanınızda, görevinin başındadır’’ dedi.

95634304_10158154357738397_2035496868292591616_n.jpg